Το Through the Darkest of Time θα εκδοθεί από την HandyGames

Το Through the Darkest of Time θα εκδοθεί από την HandyGames

Η περίοδος ανάμεσα στον Ιανουάριο του 1933 και στον Μάιο του 1945 ήταν η πιο σκοτεινή για τον λαό της Γερμανίας, για την Ευρώπη και ίσως για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Με την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος του, ένα καθεστώς φόβου και τρόμου απέκτησε δύναμη στη Γερμανία. Πολύ σύντομα τα μέλη του κόμματος άρχισαν να παρενοχλούν, να φυλακίζουν, ακόμα και να δολοφονούν οποιονδήποτε είχε αντίθετες απόψεις ή ανήκε σε μια μειονότητα που δεν ταίριαζε με τη διαταραγμένη οπτική τους για τον κόσμο.

 

Παρά το ότι υπήρξαν εκατομμύρια που στήριζαν τους Ναζί, υπήρχαν και λίγοι άνθρωποι που ένοιωθαν την ανάγκη να αντισταθούν σε αυτό το τερατούργημα. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο επικίνδυνη, πόσο τρομακτική ήταν αυτή η σκέψη; Να έχεις να αντιμετωπίσεις ένα ολόκληρο έθνος μόνος σου; Μια κυβέρνηση που νομοθετούσε όπως τη βόλευε, που δεν την ήλεγχε κανείς, που δεν ήταν δέσμια κάποιας ηθικής κατεύθυνσης; Δικαστές, Εισαγγελείς, Αστυνομία – όλοι υπό την εξουσία του Κόμματος.

 

Αυτή είναι η ατμόσφαιρα του Through the Darkest of Times της Paintbucket Games. Οι παίκτης γίνεται ο ηγέτης μιας μικρής αντιστασιακής ομάδας στο Βερολίνο του 1933, η οποία θέλει να καταπολεμήσει το Τρίτο Ράιχ. Αυτό δεν είναι κάτι φυσικό για τα μέλη της ομάδας – δεν είναι εκπαιδευμένοι μαχητές της αντίστασης. Είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, ίσως Εβραίοι ή Καθολικοί, μέλη του κομμουνιστικού κόμματος ή απλά πατριώτες, που δεν θέλουν τη χώρα τους να εξουσιάζεται από εγκληματίες.

https://www.youtube.com/watch?v=AzUa9TTm21s&feature=youtu.be

 

Η ομάδα στοχεύει να οργανώσει μικρές επιθέσεις στο καθεστώς – να ρίξει φυλλάδια για να μάθει ο κόσμος τι σχεδιάζουν πραγματικά οι Ναζί, να βάψει μηνύματα στους τοίχους, να σαμποτάρει, να μαζέψει πληροφορίες, να στρατολογήσει κι άλλα μέλη. Και όλα αυτά παραμένοντας κρυφή – μόλις οι δυνάμεις του καθεστώτος μάθουν για την ομάδα σας, η ζωή κάθε μέλους θα βρίσκεται σε κρίσιμο κίνδυνο.

 

Μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα στην πιο σκοτεινή όλων των εποχών;

 

Η νέα εκδοτική συμφωνία επιτρέπει στην Paintbucket Games να διευρύνει την απήχηση του Through the Darkest of Times

 

«Η συνεργασία με την HandyGames να επέτρεψε να προσθέσουμε περισσότερο βάθος στο παιχνίδι: περισσότερες ιστορίες αντίστασης, περισσότερο περιεχόμενο, περισσότερα τέλη. Και έχουμε ένα συνεργάτη που διαβεβαιώνει ότι το παιχνίδι θα φτάσει σε πολλούς περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο», είπε ο Jorg Friedich, ιδρυτής της Paintbucket Games.

 

«Θεωρούμε ότι είναι κρίσιμο ένα παιχνίδι σαν το Through the Darkest of Times να αναπτύσσεται στη Γερμανία. Σκοπός μας δεν είναι να προσφέρουμε ένα μάθημα για το Τρίτο Ράιχ με ένα σοβαρό παιχνίδι, αλλά να βάλουμε τον παίκτη σε μια δύσκολη κατάσταση στη διάρκεια αυτής της σκοτεινής περιόδου. Είμαστε υπερήφανοι που εκδίδουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι», πρόσθεσε ο Markus KassulkeCEO της HandyGames.

 

Το Through the Darkest of Times αναπτύσσεται από το Studio Paintbucket Games με έδρα το Βερολίνο και θα εκδοθεί από την HandyGames, μέλος της οικογένειας της THQ Nordic. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα PCs και στα Mac το 2019.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment