Ένα νέο gameplay trailer αποκαλύπτει την ημερομηνία του 8-Bit Armies στις κονσόλες

Ένα νέο gameplay trailer αποκαλύπτει την ημερομηνία του 8-Bit Armies στις κονσόλες

Σήμερα η SOEDESCO αποκάλυψε ότι το ταχύτατο realtime strategy game 8-Bit Armies θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και στο Xbox One στις 21 Σεπτεμβρίου, τόσο σε ψηφιακή όσο και σε εμπορική έκδοση. Η εμπορική έκδοση για τα PCs θα κυκλοφορήσει επίσης την ίδια ημέρα. Ο πολυαναμενόμενος actionstrategy τίτλος δημιουργήθηκε από την Petroglyph, την εταιρεία βετεράνων της εποχής του Command & Conquer.

 

 

Το 8-Bit Armies είναι ένας φόρος τιμής στα κλασσικά RTS παιχνίδια και είναι κατάλληλο τόσο για τους βετεράνους όσο και για τους νέους λάτρεις του είδους που αναζητούν μια φιλική προσέγγιση στα strategy games. Με το πολύχρωμο, κυβικό voxel art στυλ του, το παιχνίδι μοιάζει οικείο σε όλους, ανεξαρτήτως εμπειρίας.

 

Ο τίτλος ενδυναμώνεται περισσότερο από το πρωτότυπο soundtrack του συνθέτη της μουσικής του Command & ConquerFrank Klepacki, που θυμίζει μερικές από τις πιο σημαντικές επιτυχίες του από τα παλιά RTS παιχνίδια της Westwood Studios.

 

Το 8-Bit Armies χρησιμοποιεί μια πρωτότυπη και απλοποιημένη μέθοδο χειρισμού που επιτρέπει στους μελλοντικούς στρατηγούς να ελέγξουν γρήγορα εκατοντάδες μονάδες στο έντονα χρωματιστό περιβάλλον. Οι παίκτες μπορούν εύκολα να συλλέξουν πρώτες ύλες, να χτίσουν και να προασπίσουν τις βάσεις τους, να συγκεντρώσουν στρατούς στρατιωτικών μονάδων που εκτελούν εύκολα διαταγές, να ερευνήσουν συντριπτικά υπερόπλα και εντέλει να συντρίψουν τους αντιπάλους τους.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment