Ένα νέο trailer σηματοδοτεί την κυκλοφορία του Owlboy στο Nintendo Switch και στο PS4

Ένα νέο trailer σηματοδοτεί την κυκλοφορία του Owlboy στο Nintendo Switch και στο PS4

Οι λάτρεις του Owlboy σε όλο τον κόσμο θα βρεθούν στον έβδομο ουρανό ήμερα: η εμπορική έκδοση του αναγνωρισμένου από το κοινό και τους κριτικούς platformer διατίθεται από σήμερα στα καταστήματα όλου του κόσμου για το Nintendo Switch και το PlayStation 4. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία, η Soedesco δημοσίευσε ένα νέο trailer.

Τα δέκα χρόνια φροντίδας και προσοχής που επενδύθηκαν στην ανάπτυξη του Owlboy είχαν ως αποτέλεσμα μια φρέσκια και σύγχρονη προσέγγιση στην κλασσική τεχνοτροπία των 16-bit τίτλων, με έναν εντυπωσιακό πλούτο λεπτομερειών και pixel animations.

 

Το GamingBolt εξυμνεί το Owlboy ως ένα τίτλο που γίνεται κλασσικός στη στιγμή: «Η οπτική παλέτα του Owlboy είναι ζωντανή και όμορφη, γεμάτη λεπτομέρειες. Από τα σύννεφα μέχρι τα δέντρα και τους λόφους, όλα στο Owlboyδείχνουν γοητευτικά.»

 

Το κερασάκι στην τούρτα του Owlboy είναι το αισθησιακό soundtrack, τα περισσότερα κομμάτια του οποίου έχουν ηχογραφηθεί με κανονικά όργανα. Η Push Square έγραψε ένα ολόκληρο άρθρο πάνω σε αυτό το ζήτημα, σημειώνοντας: «Η μουσική του Jonathan Geer συνοδεύει το αιθέριο gameplay και προσφέρει μια απίστευτη ομορφιά και μια αίσθηση θαυμασμού στον ήδη αισιόδοξο τίτλο.»

 

Για τους αφοσιωμένους λάτρεις του Owlboy ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή και μια Limited Edition, η οποία θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 13 Ιουλίου. Η συγκεκριμένη έκδοση, που δεν θα ξεπεράσει τα 6000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο ανά σύστημα ψυχαγωγίας, περιέχει το παιχνίδι μαζί με μια σειρά επιθυμητών αντικειμένων για συλλέκτες.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment