Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders Genesis

Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders Genesis

Η THQ Nordic και η Airship Syndicate ξεκίνησαν σήμερα την καμπάνια προπαραγγελιών του πολυαναμενόμενου Darksiders Genesis, του πρώτου top-down action-adventure τίτλου στην ιστορία της σειράς Darksiders, που προσφέρει co-op στο ίδιο σύστημα και online.

 Στο Darksiders Genesis κάνει ντεμπούτο ο τέταρτος και τελευταίος ιππότης της Αποκάλυψης – ο Strife – που μπορεί να πολεμήσει στο πλευρό του αδερφού του War, στο πρώτο coop mode για δύο παίκτες της ιστορίας της σειράς. Όσοι αγαπούν να παίζουν μόνοι θα μπορούν να μεταφέρουν τον έλεγχο από τον Strife στον War στιγμιαία, για να εκμεταλλεύονται τις επιθέσεις μακρινής απόστασης του Strife και τις κοντινές επιθέσεις του War. Οι δύο χαρακτήρες θα μπορούν να γεμίσουν ένα μετρητή ειδικών επιθέσεων που μόλις ενεργοποιηθεί θα τους μεταμορφώνει σε ένα κολοσσιαίο πλάσμα που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμα του.

Το Darksiders Genesis βρίσκεται αυτήν την στιγμή υπό ανάπτυξη για τα PCs, το Google Stadia και όλες τις κονσόλες της τωρινής γενιάς. Οι εκδόσεις για τα PCs και το Google Stadia θα κυκλοφορήσουν στις 5 Δεκεμβρίου 2019. Οι εκδόσεις για τις κονσόλες θα ακολουθήσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 13 Φεβρουαρίου 2020.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment