Βρες ποιος πάροχος ρεύματος σε συμφέρει online με λίγα βήματα!

Βρες ποιος πάροχος ρεύματος σε συμφέρει online με λίγα βήματα!

Το site allazorevma.gr είναι ο πρώτος διαδικτυακός τόπος στην Ελλάδα που συγκρίνει τα τιμολόγια  ΟΛΩΝ των παρόχων ρεύματος στο σύνολό τους, σε επίπεδο κόστους και όχι μόνο, ώστε σε λίγα λεπτά να δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βρει την καλύτερη λύση γι’ αυτόν. Εμπνευστής της πρωτοποριακής αυτής ιδέας είναι η Clarus ESCo, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και τη λειτουργία του site.
Το allazorevma.gr  δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αλλαγής στους συνεργαζόμενους Παροχους. Ο χρήστης συμπληρώνει τη σχετική φόρμα και αυτόματα λαμβάνει σχετικό μήνυμα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Επιπλέον, το allazorevma.gr ειναι το μοναδικό site σύγκρισης τιμών ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα που:
  • Συγκρίνει όλα τα διαθέσιμα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να συγκρίνει με βάση το τιμολόγιο που ήδη έχει (όχι μόνο βάση των προγραμμάτων της ΔΕΗ).
  • Μπορεί να συγκρίνει μόνο τα προγράμματα που τον ενδιαφέρουν βάση φίλτρων.
  • Μπορεί, εάν το επιλέξει, να εμφανιστούν τα αποτελέσματα με Συντελεστή Επιβάρυνσης Ρήτρας Οριακής Τιμής Συστήματος.
  • Υπολογίζει τις τιμές περιλαμβάνοντας  τον αναλογούντα ΦΠΑ (για οικιακούς καταναλωτές).
Τέλος, στο allazorevma.gr θα βρείτε νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα με νέα, απόψεις και συμβουλές σχετικά με την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment