Γκατζετιές κάτω των 5€ που θα λατρέψεις!

Γκατζετιές κάτω των 5€ που θα λατρέψεις!

Η τεχνολογία είναι παντού και χωρίς αυτή δεν μπορούμε. Σήμερα έκατσα και βρήκα κάποια οικονομικά προϊόντα που θα κάνουν την tech ζωή σου πιο εύκολη…

 

 

Αρχικά παιδιά χωρίς μπαταρία δεν δουλεύει τίποτα και χωρίς φορτιστή δεν πας πουθενά επομένως επέλεξα σαν πρώτο προϊόν ένα power brick για ταχεία φόρτιση (5V) με 3 εξόδους usb 2.4Α όπου μπορείς να φορτίσεις ταυτόχρονα τις συσκευές σου και να είσαι πάντα ”γεμάτος”

Η τιμή του είναι €2.04 και το βρίσκεις εδώ: https://goo.gl/N8joAV

 

 

 

 

 

 

 

Δεν έχεις smart Tv να δεις Peaky Blinders στο Netflix? Κανένα πρόβλημα! Σου βρήκα πατέντα για να μην περνάς όλη την μέρα σου μπροστά από το PC. Ο παρακάτω αντάπτορας που λες είναι Micro USB σε HDMI MHL. Απλά και όμορφα με ένα καλώδιο βλέπεις την οθόνη της συσκευής σου στην τηλεόραση χωρίς να είναι smart. Π@@τανιά?

Η τιμή του είναι €3.23 και το βρίσκεις εδώ: https://goo.gl/TnpSo8

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος θα πρότεινα κάτι χρηστικό για το αυτοκίνητο και είναι μια βάση με βεντούζα για το smartphone. Ειδικά για όσους ταξιδέυουν και χρησιμοποιούν χάρτες είναι για μένα απαραίτητο.

Η τιμή του είναι στα €2.54 και το βρίσκεις εδώ: https://goo.gl/a3oEnR

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment