Επιστρέφει το Guardians of Ember σε Open Beta (video)

Επιστρέφει το Guardians of Ember σε Open Beta (video)

Το Guardians of Ember είναι ένα Hack and Slash MMO από την Gameforge, την επιτυχημένη εταιρία που έγινε γνωστή μέσα από το Runes of Magic, ένα δωρεάν MMORPG που ακόμα είναι ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Πρι από περίπου ένα χρόνο το Guardians of Ember βγήκε από το Steam εξαιτίας των πολύ αρνητικών review. Πλέον επιστρέφει σε μορφή Open Beta όχι όμως μέσω Steam.

Από τότε έχουν αλλάξει αρκετά στο παιχνίδι καθώς έγιναν πολλά updates, προστέθηκαν missions και πολλά νέα στοιχεία όπως η υποστήριξη σε περισσότερες γλώσσες. Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν από 4 φυλές και 6 μοναδικά classes και θα αντιμετωπίσουν πάνω από 60 dungeons σε διάφορες περιοχές του χάρτη.

Πριν αρκετό καιρό είχαμε δει κι εμείς στο κανάλι μας το guardians of Ember όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Τι λέτε… το πάμε άλλη μία?

*ο ήχος στο βίντεο δεν είναι και ο καλύτερος

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment