Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Blacksad: Under the Skin

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Blacksad: Under the Skin

Η Microids, η Pendulo Studios και η YS Interactive βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουν gameplay υλικό του Blacksad: Under the Skin. Ανακαλύψτε την απίστευτη νουάρ ατμόσφαιρα και την ποικιλία των μηχανισμών σε ένα συναρπαστικό 20λεπτο video.

 

 

 

Στο BlacksadUnder the Skin η ανάκριση υπόπτων και η αναζήτηση αποδεικτικών στοιχείων είναι μόνο η αρχή! Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού παρακάτω:

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Έρευνα και φάση εις άτοπου απαγωγής – Καθώς εξελίσσεται η ιστορία, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνούν τις τοποθεσίες του παιχνιδιού (με περισσότερη ή λιγότερη ελευθερία αναλόγως της κατάστασης) για να βρουν στοιχεία και να ανακρίνουν πιθανούς μάρτυρες. Στο Blacksad θα πρέπει να αναλύετε τα στοιχεία που μαζέψατε για να βγάζετε συμπεράσματα. Αυτό το «εις άτοπου απαγωγής» σύστημα επιτρέπει στους παίκτες να συνδέσουν διαφορετικά στοιχεία (αποδείξεις, παρατηρήσεις κτλ.) για να βγάλουν θεωρίες και να διευρύνουν τις έρευνες τους. Αν η σύνδεση ταιριάζει, ο ντετέκτιβ θα βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Αν η σύνδεση αποτύχει, τα στοιχεία θα παραμείνουν διαθέσιμα για να ξαναδοκιμάσει.
  • Πολλαπλές επιλογές διαλόγου – Οι σκηνές διαλόγου προσφέρουν στους παίκτες την ευκαιρία να οδηγήσουν τη συζήτηση σε διαφορετικά μονοπάτια. Θα χρειαστεί να διαλέξουν αυτό που θεωρούν πιο χρήσιμο στην έρευνα τους. Αυτές οι επιλογές καθορίζουν την εξέλιξη του Blacksad και τις σχέσεις του ήρωα με τους χαρακτήρες, αλλά και τις μελλοντικές ευκαιρίες του. Οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να παραμείνουν σιωπηλοί σε μερικές συζητήσεις, επηρεάζοντας άμεσα το προφίλ τους, το οποίο θα είναι μοναδικό για κάθε παίκτη.
  • Γατίσιες αισθήσεις – Η μορφή της γάτας δίνει στον Blacksad σημαντικά πλεονεκτήματα. Οι οξείες αισθήσεις των αιλουροειδών, όπως η όραση, η όσφρηση και η ακοή θα βοηθήσουν στην ανάλυση συγκεκριμένων γεγονότων με περισσότερο βάθος. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες θα μπορούν να αναγνωρίζουν λεπτομέρειες που δεν ήταν, ως εκείνη τη στιγμή, φανερές.
  • Quick Time Events – Τα Quick Time Events μπορεί να σχετίζονται με συγκεκριμένες ενέργειες ή επεισόδια και θα πρέπει να ολοκληρωθούν για να προοδεύσει ο παίκτης (όλες οι αποτυχημένες προσπάθειες παίρνουν κι άλλη ευκαιρία). Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν δύο ειδών Quick Time Events: το πάτημα ενός δεδομένου πλήκτρου την κατάλληλη στιγμή ή το γέμισμα μιας μπάρας με γρήγορα, επαναλαμβανόμενα πατήματα ενός πλήκτρου.

 

Το πρόγραμμα κυκλοφορίας του BlacksadUnder the Skin έχει ως εξής:

 

14 Νοεμβρίου: Limited Edition (PC, Xbox One και PlayStation 4) και Collector’s Edition (PlayStation 4 και Xbox One)

28 Νοεμβρίου: Limited Edition, Collector’s Edition (Nintendo Switch)

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment