Η ανθολογία του απόλυτου κακού, το Dungeons 3 Complete Collection κυκλοφορεί τον Ιούνιο

Η ανθολογία του απόλυτου κακού, το Dungeons 3 Complete Collection κυκλοφορεί τον Ιούνιο

Η εκδοτική εταιρία Kalypso Media και η ομάδα ανάπτυξης Realmforge Studios ανακοίνωσαν ότι το Dungeons 3 – Complete Collection θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου για τα PCs, το PlayStation 4 και το Xbox One.

 

Η Complete Collection είναι η απόλυτη εμπειρία του Dungeons 3 και περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι (μαζί με τα πολυάριθμαδωρεάν updates του περιεχομένου τουκαι τα επτά expansions του: Once Upon a Time, Evil of the Caribbean, Lord of the Kings, Clash of Gods, An Unexpected DLC, Famous Last Words και A Multitude of Maps.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τον αγαπημένο για το κοινό του παιχνιδιού σαρδόνιο αφηγητή και το cooperative mode, που επιτρέπει σε δύο παίκτες να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις μαζί στον ρόλο του Απόλυτου Κακού.

 

Το Dungeons 3 – Complete Collection είναι η απόλυτη έκδοση του πιο πρόσφατου επεισοδίου στη σειρά στρατηγικής Dungeons. Χτίστε και διαχειριστείτε το δικό σας dungeon στον ρόλο ενός κακόβουλου Dungeon Lord, στρατολογήστε τέρατα και τοποθετήστε πονηρές παγίδες για τους απονήρευτους εξερευνητές – ενώ ταυτόχρονα θα διευρύνετε την επιρροή σας και θα κατακτάτε έναν αχανή κόσμο στην επιφάνεια, σε ένα αναλυτικό campaign που στηρίζεται στο σενάριο. Απολαύστε ένα εντυπωσιακό όγκο περιεχομένου στο single player, στο multiplayer και στο skirmish mode με αυτή τη συλλογή που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, όλα τα updates του περιεχομένου του και τα επτά expansions!

 

  • Δοκιμάστε το αναγνωρισμένο από το κοινό και τους κριτικούς dungeon manager game σε όλο του το μεγαλείο, μάθετε τα πάντα για το υπόγειο dungeon σας και περιπλανηθείτε στην επιφάνεια με ένα καστ αξέχαστων χαρακτήρων σε μια επική εξιστόρηση της αιώνιας μάχης ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό!
  • Περιλαμβάνει τα expansion packs «Once Upon a Time», «Evil of the Caribbean», «Lord of the Kings», «Clash of Gods», «An Unexpected DLC», «Famous Last Words» και «A Multitude of Maps», μαζί με ένα νέο skirmish χάρτη και όλα τα προηγούμενα updates του περιεχομένου.
  • Πάνω από 50 αποστολές, χάρτες που δημιουργούνται τυχαία, coop mode για δύο παίκτες, ανταγωνιστικό multiplayer, περισσότερα δωμάτια, περισσότερα τέρατα και περισσότερες μοναδικές στο είδους τους δεξιότητες
  • Ο αγαπημένος του κοινού, αφηγητής της σειράς Dungeons, επιστρέφει με την αναγνωρίσιμη φωνή του, συνεχίζοντας την κληρονομιά του Dungeons με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment