Η Εύα Πάντλοκ λικνίζει το στήθος της και ρίχνει το instagram (video)

Η Εύα Πάντλοκ λικνίζει το στήθος της και ρίχνει το instagram (video)

Κάποια πράγματα στη ζωή μοιάζουν τυχαία μέχρι να έρθει μια στιγμή που θα σου δείξει ότι δεν είναι καθόλου τυχαία. Ότι αυτό που εμείς ονομάζουμε τύχη είναι στην πραγματικότητα μια ταύτιση, μια σύνδεση. Εν προκειμένω, η Εύα Πάντλοκ δεν έχει τυχαία αυτό το όνομα κι αυτό το επώνυμο. Είναι η γυναίκα που οδηγεί το μυαλό σε άπειρες αμαρτίες και μετά το κλειδώνει μια για πάντα!

Κι αφού τα βρήκαμε με την έννοια της τυχαιότητας, ας μπούμε στο παρασύνθημα. Η Εύα είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Ισπανίας. Όχι πασαρέλας σαφώς. Άλλωστε τα προσόντα της δύσκολα θα τα αποδέχονταν τύποι σαν την κριτική επιτροπή του Next Top Model. Στην αντρική πασαρέλα πάντως θα ήταν το μοναδικό μοντέλο και θα φορούσε μόνη της όλα τα ρούχα.

Ειδικά αν τα ρούχα της είναι στην ίδια φιλοσοφία με αυτά που φοράει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Ένα τζιν σορτσάκι κάτω, ένα μαύρο σουτιέν πάνω και…τέλος. Αυτό είναι. Λίγο να γνωρίζει κανείς την Εύα Πάντλοκ, θα ξέρει ότι διαθέτει ένα υπερπληθωρικό στήθος, το οποίο όταν καλύπτεται μόνο από σουτιέν ξεχειλίζει. Γι΄αυτό κι εκείνη λικνίζεται. Για να προκαλέσει απόλυτη παράνοια.

 

View this post on Instagram

 

#onelife ? I just want laughs ?? #always ?

A post shared by ➰Eva Padlock➰ (@evapadlock) on

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment