Η Acer ξεκινά το online τουρνουά Predator League σε συνεργασία με την ESL

Η Acer ξεκινά το online τουρνουά Predator League σε συνεργασία με την ESL

Η Acer, η ηγέτιδα εταιρεία πληροφορικής και η ESL, η μεγαλύτερη εταιρεία esports στον κόσμο, ανακοινώνουν την έναρξη του πρώτου online τουρνουά της Acer στην Ευρώπη, το Predator League. Με την έναρξη της Predator League στην Ευρώπη, η Acer επιβεβαιώνει τη δέσμευση της να υποστηρίξει την ανάπτυξη της gaming κοινότητας και μέρος της συνεχόμενης στρατηγικής της να είναι πιο κοντά στην κοινότητα των esports με καινοτόμα desktops, notebooks, monitors και άλλες λύσεις τεχνολογίας, στο χώρο του gaming. Η Acer συνεργάζεται με την ESL για τη διοργάνωση τουρνουά, μέσω διαφόρων ενεργειών, όπως η λειτουργία της πλατφόρμας ESL Play, καθώς και η προώθηση της next gen πλατφόρμας esports, Planet9. Η Predator League θα χρησιμεύσει επίσης ως διαφημιστικό μέσο για ειδικές προσφορές από τοπικούς εμπόρους λιανικής.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε το Predator League, ως μια φυσική εξέλιξη της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με την Intel Extreme Masters και την ESL, για να προσελκύσουμε νέα ταλέντα στα esports.” είπε ο Hajo Blingen, Vice-President, Acer Europe, Middle East and Africa. “Ως το κορυφαίο gaming brand στον κόσμο, το Predator έχει ήδη μια ισχυρή δέσμευση στην κοινότητα CS: GO και τη βάση των θαυμαστών του gaming. Η ενσωμάτωση της next gen esports πλατφόρμας μας, Planet9, θα προσφέρει κορυφαία επαγγελματική καθοδήγηση στις νικήτριες ομάδες, ενώ η συνεργασία με τοπικούς εμπόρους λιανικής θα κάνει τα προϊόντα Predator προσβάσιμα για όλους, μέσω αποκλειστικών προσφορών. ”

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία και Μέση Ανατολή. Στην πραγματικότητα, ο διαγωνισμός θα επιτρέψει σε νέα ταλέντα να κερδίσουν το πρώτο τους τρόπαιο στο Counter Strike: Global Offensive (CS: GO), ενώ θα τους προσφέρει και μία σπάνια ευκαιρία για προπονητικές συνεδρίες, powered by Planet9, με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Αυτή θα είναι η πρώτη ενεργοποίηση στην Ευρώπη και για τους δύο, με την Acer και το  gaming brand Predator να είναι ήδη ένας μακροχρόνιος παγκόσμιος συνεργάτης. Οι προπονητές θα είναι γνωστοί πρώην παίκτες και προπονητές CS: GO, που θα προσφέρουν τεχνογνωσία και θα βοηθήσουν τα νέα ταλέντα. Οι επιβεβαιωμένοι προπονητές είναι οι: Nooky (Γερμανία), Pita (Σουηδία), Pimp (Δανία), ChrisJ (Ολλανδία) και hoveRR (Μέση Ανατολή).

Τα τουρνουά κάθε χώρας  θα πραγματοποιούνται online για 4 εβδομάδες με 2 προκριματικούς και πλέι οφ που θα περιλαμβάνουν 8 ομάδες ανά πρωτάθλημα. Τα τουρνουά θα διεξαχθούν στην πλατφόρμα ESL Play με ακριβείς ημερομηνίες και χρονοδιαγράμματα, που θα ανακοινωθούν σύντομα, σε συνεργασία με επιλεγμένους influencers. Για τους ημιτελικούς κάθε χώρας και τον μεγάλο τελικό, θα γίνει ζωντανή μετάδοση από τον τοπικό influencer. Έτσι, θα υπάρξουν 3 ημέρες αναμετάδοσης και πρόσθετες κληρώσεις για τους θεατές με έπαθλα και ειδικές προσφορές, που θα περιλαμβάνουν και το τελευταίας τεχνολογίας Predator gaming hardware.

“Οι απλοί πολίτες αποτελούν τον πυρήνα της ανάπτυξης των esports και η παροχή της πλατφόρμας σε νέα ταλέντα, για τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων τους, δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Το Predator League θα λειτουργήσει ως μέσο για οποιονδήποτε επιθυμεί να επιτύχει στο χώρο των esports. Η Acer συνεχίζει να επενδύει στη μακροχρόνια ανάπτυξη των esports και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε και να επεκτείνουμε την υπάρχουσα συνεργασία μας με την Acer, με την έναρξη του πρώτου online πρωταθλήματος στην Ευρώπη.”, δήλωσε ο Ralf Reichert, CEO ESL.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment