Η Chuwi παρουσιάζει το νέο GBOX και σας καλέι να γίνετε ο σχεδιαστής του!

Η Chuwi παρουσιάζει το νέο GBOX και σας καλέι να γίνετε ο σχεδιαστής του!

H CES 2018 τελείωσε λίγες μέρες πριν , και η Chuwi έχει ανακοινώσει 3 από τις νέες γραμμές προϊόντων της για αυτήν την χρονιά, και το Surbook Pro που αποτελείται από τον επεξεργαστή Intel Gemini Lake,το Hi9 Air που είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Mediatek 8176 και με το λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo και το GBox Pro (mini PC)   που έρχεται με Intel I5 επεξεργαστή.

Τώρα φαίνεται ότι δουλεύουν σε μια συσκευή που ονομάζεται GBOX, και θα είναι φορτωμένη με τον πρώτο παγκόσμιο Gemini Lake N4100 chipset .

Ωστόσο, γιατί Gemini Lake N4100 chip?Γιατί προσφέρει πάνω από 50% ενισχυμένη απόδοση, DDR4 υποστήριξη για ταχύτερη  μεταφορά δεδομένων, 4Κ UHD HEVC 10-bitυποστήριξη, πάνω από 2.1 φορές καλύτερη εμπειρία web browsing ,πάνω από 3.2 φορές καλύτερα γραφικά σε entry-level τιμή, απίστευτες ταχύτητες download, VR9αποκρυπτογράφηση hardware και πάνω από 10 ώρες διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με της τελευταίας γενιάς chipset.

Και σε αντίθεση με τα παλαιότερα προϊόντα, αυτήν την φορά , θέλουν να σχεδιάσετε το προϊόν ακριβώς με τον τρόπο που το θέλετε. Επομένως, μπορείτε να σχεδιάσετε το design και τα υλικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ( από πλαστικό, από κράμα αλουμινίου ή από ανθρακόνημα). Εκτός από αυτό , μπορείτε να διαλέξετε πόσο μεγάλη θα είναι η RAM ( 2GB to 8GB) , πόσα gigabyte αποθηκευτικού χώρου χρειάζεστε ( από 32GB σε 128GB) ,πόσους άλλους τύπους επέκτασης αποθηκευτικού χώρου θα επιθυμούσατε να είχατε( TF,SSD,HPD), πόσες θύρες/υποδοχές θα θέλατε να αποτελείται (HDMI,VGA,Type-C, RJ45,USB ), καθώς και το λειτουργικό σύστημα(Windows, Windows+Ubuntu) , όλα αυτά περιμένουν την δική σας απόφαση.

Ακόμα, αν  ενδιαφέρεστε σε οποιοδήποτε προϊόν και θέλετε να γίνετε ο σχεδιαστής του, εδώ είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε. Ψηφίστε για την σχεδίαση του  GBOX  , για να γίνει ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Και όπως πάντα, η Chuwi τρέχει έναν διαγωνισμό στην σελίδα της. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε την σελίδα τους και να γράψετε ένα σχόλιο σχετικά με την χρησιμότητα του GBOX καθώς και να κάνετε εγγραφή στο newsletter τους. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ρίξτε του μια ματιά στο :http://promotion.chuwi.com/chuwi_Game_Box_2018/

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment