Η Deep Silver ανακοίνωσε το νέο IP «Chorus»

Η Deep Silver ανακοίνωσε το νέο IP «Chorus»

 Η εκδοτική εταιρία Deep Silver σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Deep Silver FISHLABS ανακοίνωσαν το νέο IP «Chorus», ένα σκοτεινό space-combat shooter που θα κυκλοφορήσει για το Xbox Series X και το Xbox One, το PlayStation 5 και το PlayStation 4, το Google Stadia και τα PCs μέσα στο 2021.

 

Το Chorus, το οποίο αποκαλύφθηκε αποκλειστικά στο Inside Xbox της Παρασκευής, θα υποστηρίζει Smart Delivery για τις κονσόλες Xbox, διαβεβαιώνοντας ότι οι παίκτες θα ζήσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία τόσο στο Xbox One όσο και στο Xbox Series X με μία αγορά.

 

Στο Chorus, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο δύο πρωταγωνιστών: της πρώην αιρετικής Nara, μιας σπουδαίας πιλότου με στοιχειωμένο παρελθόν και του Forsaken, ενός νοήμων μαχητικού σκάφους με μυστήριο παρελθόν που περιμένει να ξεδιπλωθεί. Το single player κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο στηρίζεται στο σενάριο, προσκαλεί τους παίκτες να ξεκλειδώσουν συντριπτικά όπλα και απίστευτες δεξιότητες καθώς παλεύουν να απελευθερώσουν τον γαλαξία από το Circle: μια καταπιεστική αίρεση που δεν σταματά πουθενά προκειμένου να διαβεβαιώσει την απόλυτη υποταγή.

 

Το Tobias Severin, διευθυντής του στούντιο Deep Silver FISHLABS, είπε σχετικά: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτό το συναρπαστικό, νέο IP. Από την αρχή επικεντρωθήκαμε στο να προσφέρουμε σπουδαίο gameplay κάθε στιγμή ώστε να εξελίξουμε το πνεύμα των κλασσικών space flight shooters. Εκμεταλλευόμαστε πλήρως την ισχύ της ένατης γενιάς hardware, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα πιο πλούσιο, πιο λεπτομερές, ray traced περιβάλλον, σε ανάλυση 4K στα 60fps».

 

Περισσότερα για το Chorus

 

Αναλάβετε τον έλεγχο της Nara, η οποία ήταν κάποτε η πιο θανάσιμη πολεμίστρια του Circle και τώρα έχει γίνει μία φυγάς που κυνηγούν όλοι, σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τη σκοτεινή αίρεση που τη δημιούργησε. Ξεκλειδώστε συντριπτικά όπλα και απίστευτες δεξιότητες σε ένα παιχνίδι-αληθινή εξέλιξη του είδους των spacecombat shooters. Μαζί με τον Forsaken, το νοήμων μαχητικό της, εξερευνήστε αρχαίους ναούς, εμπλακείτε σε συναρπαστικές μάχες σε μηδενική βαρύτητα και ταξιδέψτε πέρα από την πραγματικότητα.

 

Ένα ταξίδι μετάνοιας – Καθοδηγήστε τη Nara, μια σπουδαία πιλότο που αντιμετωπίζει το στοιχειωμένο παρελθόν της, μαζί με τον Forsaken, το νοήμων σκάφος της. Η θέληση για μετάνοια θα τους οδηγήσει στην άκρη του γαλαξία και πέρα από τα όρια της πραγματικότητας, καθώς θα μάχονται για να ενώσουν τις δυνάμεις αντίστασης ενάντια στο Circle και στον ηγέτη του, τον Great Prophet, με κάθε κόστος.

 

Ταξιδέψτε πέρα από το κενό – Εισχωρήστε σε ένα σκοτεινό, νέο σύμπαν, γεμάτο μυστήριο και πλούσιο σε συγκρούσεις. Εξερευνήστε επικές τοποθεσίες, όπως αχανείς διαστημικούς σταθμούς και παράξενες καταστάσεις ύπαρξης πέρα από τη δική μας. Εμπλακείτε σε συναρπαστικές μονομαχίες σε μηδενική βαρύτητα, σε επικά κοσμικά τοπία και στενούς κρυσταλλικούς διαδρόμους. Το Chorus ισορροπεί ανάμεσα στη μεγάλη κλίμακα και στο θέαμα της διαστημικής εξερεύνησης, και στη φρενιασμένη, γρήγορη δράση.

 

Ένας πιλότος, ένα σκάφος, ένα ζωντανό όπλο – Αποκτήστε πανίσχυρα, ξεχωριστά όπλα και μαχητικές αναβαθμίσεις. Μάθετε τον μοναδικό στο είδος του μηχανισμό πλοήγησης του σκάφους σας, αλλά και τις θανάσιμες δεξιότητες που ξεπερνούν τη φαντασία, ανάμεσα στις οποίες είναι οι υπέρ-αισθητηριακή αντίληψη, η τηλεμεταφορά και η τηλεκίνηση, για να αντιμετωπίσετε τεράστιες ορδές αντιπάλων και για να εξοντώσετε τιτάνια σκάφη. Δημιουργήστε αλυσίδες δυνάμεων για να γίνετε το απόλυτο ζωντανό όπλο.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Μία συναρπαστική εμπειρία στο single player κομμάτι
  • Αναλάβετε τον ρόλο δύο πρωταγωνιστών, της Nara και του νοήμονος μαχητικού της, του Forsaken, σε ένα προσωπικό ταξίδι μετάνοιας
  • Ζήστε την ταχύτητα, φρενήρη δράση που εξελίσσει το πνεύμα των κλασσικών space shooters
  • Πολεμήστε για να ενώσετε τις μονάδες αντίστασης ενάντια στο Circle και στον τρομερό ηγέτη του, τον Great Prophet
  • Αντιμετωπίστε ορδές εχθρικών μαχητικών, τιτάνιων σκαφών και άγνωστων οντοτήτων του κενού
  • Ανακτήστε, αναβαθμίστε και χρησιμοποιήστε συντριπτικά όπλα και δεξιότητες σε μάχες μηδενικής βαρύτητας
  • Εξερευνήστε ένα σκοτεινό, νέο σύμπαν επιστημονικής φαντασίας, γεμάτο μυστήρια και συγκρούσεις
  • Απολαύστε υπέροχα γραφικά επιστημονικής φαντασίας σε ανάλυση 4K, από κοσμικά τοπία μέχρι αχανείς διαστημικούς σταθμούς
  • Πλήρως εξελιγμένο για να εκμεταλλευτεί το hardware ένατης γενιάς, με βελτιώσεις που περιλαμβάνουν:
    • Ray traced αντανακλάσεις
    • 4ανάλυση στα 60fps
    • Ανεπτυγμένη απεικόνισης της καταστροφής των εχθρικών σκαφών
    • Ανώτερης ποιότητας ογκομετρήσεις
    • Πιο πλούσια εφέ περιβάλλοντος

 

Το Chorus θα κυκλοφορήσει στο Xbox Series X, στο Xbox One, στο PlayStation 5, στο PlayStation 4, στο Google Stadia και στα PCs το 2021.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment