Η LG προτείνει ποιο soundbar ταιριάζει ανάλογα με το προφίλ του καταναλωτή

Η LG προτείνει ποιο soundbar ταιριάζει ανάλογα με το προφίλ του καταναλωτή

Η μοναδική σειρά Soundbar SK της LG Electronics (LG) έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, δημιουργώντας ένα πραγματικά κινηματογραφικό περιβάλλον στο σπίτι. Συγκεκριμένα τα μοντέλα της σειράς SK10Y, SK9Y, SK8, SK5 και SK1, καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των χρηστών ανάλογα με τις ηχητικές τους συνήθειες και τη χρήση.

Για τους λάτρεις του σινεμά

Για όσους επιθυμούν να ζήσουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, που θα μετατρέψει το σαλόνι τους σε αίθουσα κινηματογράφου, η κατάλληλη επιλογή είναι το βραβευμένο με EISA Award ως καλύτερο προϊόν στη κατηγορία Soundbars  SK10Y ή το SK9Y. Τα συγκεκριμένα soundbars είναι συμβατά με υψηλής ανάλυσης αρχεία ήχου,  ώστε να αναπαράγονται ακριβώς όπως έχουν ηχογραφηθεί στο στούντιο, χωρίς απώλειες, ενώ υποστηρίζουν Dolby Atmos για απόδοση ήχου σε τρεις διαστάσεις.  Για το SK10Y, η LG συνεργάστηκε με τη Meridian Audio τους Βρετανούς πρωτοπόρους στον ήχο υψηλής ανάλυσης, για να προσφέριε μοναδική εμπειρία ήχου. Τα soundbars SK10Y και SK9Y είναι συμβατά με το wireless rear speakers kit SPK8 για ακόμα περισσότερη ένταση και συναρπαστικό, καθηλωτικό ήχο virtual surround.

Για τους λάτρεις των sports

Για όσους επιθυμούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ήχου και να παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες σα να βρίσκονται εκεί, το sound bar SK9Y της LG αποτελεί το επόμενο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Πέρα από τη μοναδική του αισθητική, φέρνει τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι χάρη στο Dolby Atmos, ενισχύοντας την εμπειρία θέασης. Η εντυπωσιακή τεχνολογία ήχου Dolby Atmos, που ενσωματώνει, έρχεται να δημιουργήσει μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία ήχου σε τρεις διαστάσεις. Χάρη στην συγκεκριμένη τεχνολογία, ο ήχος ακολουθεί την κίνηση των αντικειμένων στο βίντεο και διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στον χρήστη εξαιρετική εμπειρία ήχου.

 

Για τους λάτρεις του gaming  

Για τους gamers, η ποιότητα του ήχου αποτελεί βασικό παράγοντα απόλαυσης. Τα Sound bar SK8 της LG, με την τεχνολογία Dolby Atmos, κάνει τα αγαπημένα παιχνίδια των gamers να ακούγονται όσο ρεαλιστικά φαίνονται στην οθόνη και προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με πιστοποίηση υψηλής ανάλυσης (High Resolution Audio), το μοντέλο SK8 μπορεί να μεταδίδει ήχο χωρίς απώλειες, επεξεργάζεται το σήμα και δημιουργεί το Atmos effect, δίνοντας διάσταση στον ήχο. Για τηλεοράσεις από 49 ίντσες και πάνω, το SK8 είναι η κατάλληλη επιλογή.  Ακόμη, για 4K gaming εμπειρία οι gamers μπορούν να συνδυάσουν μια LG 4K τηλεόραση με το SK10Υ ή το SK9Y, τα οποία υποστηρίζουν το πρότυπο HDCP 2.2 και μπορούν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου και gaming, χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα εικόνας 4K.


Για τους λάτρεις της μουσικής

Το SK5 προσφέρει τρισδιάστατο στερεοφωνικό ήχο χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ήχου DTS Virtual: X, δίνοντας τη δυνατότητα στον θεατή να απολαμβάνει σε μέγιστο βαθμό μουσικά video clips ή μαγνητοσκοπημένες συναυλίες σα να βρίσκεται εκεί. Διαθέτει επίσης, κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και ταιριάζει άψογα με τηλεοράσεις LG 40 ιντσών και πάνω, δένοντας αρμονικά με τον  εσωτερικό χώρο του σπιτιού.  Ως προς τη συνδεσιμότητα, το sound bar SK5 μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές μέσω Bluetooth.

Για τους λάτρεις του μινιμαλισμού

Τέλος, το μικρό μέγεθος του SK1, σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό του, αποτελεί ιδανική λύση για τηλεοράσεις μικρότερου μεγέθους ή για περιορισμένο διαθέσιμο χώρο. Προσφέρει πλούσιο ήχο και δυνατά μπάσα σε μικρές διαστάσεις, ενώ μέσω Bluetooth, ο χρήστης μπορεί να κάνει streaming μουσικής ασύρματα, απευθείας από το smartphone του ή άλλη συμβατή συσκευή, για μια απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment