Η Microids και η Big Ant Studios ανακοινώνουν το AO International Tennis – Πρωταγωνιστής ο Rafael Nadal

Η Microids και η Big Ant Studios ανακοινώνουν το AO International Tennis – Πρωταγωνιστής ο Rafael Nadal

 Η Microids και η Big Ant Studios ανακοίνωσαν σήμερα το AO International Tennis, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2018. Με πρωταγωνιστή τον #1 παίκτη του κόσμου, τον Rafael Nadal, το AO International Tennis προσφέρει το πιο αναλυτικό σετ λειτουργιών από όλα τα παιχνίδια tennis που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα, δίνοντας στους παίκτες απαράμιλλο έλεγχο για το πώς θα ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα.

 

Επιπλέον, το AO International Tennis θα είναι το πρώτο παιχνίδι που ενισχύεται από το PlayFace, το λογισμικό δημιουργίας λεπτομερών χαρακτήρων της Big Ant, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν φωτορεαλιστικά πρόσωπα στο παιχνίδι.

 

«Οι φίλαθλοι του τένις είναι παθιασμένοι με αυτό και ξεκαθάρισαν αμέσως ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που θέλουν να δουν σε ένα παιχνίδι», είπε ο CEO της Big AntRoss Symons. «Παίρνοντας ως βάση τους προηγούμενους τίτλους, κάναμε προσαρμογές και σημαντικές προσθήκες για να καλύψουμε αυτές τις προσδοκίες. Είμαστε απίστευτα αφοσιωμένοι στο τένις και υπερήφανοι για το αποτέλεσμα. Πιστεύουμε πως αυτά που θα δουν και θα κάνουν οι παίκτες στο AO International Tennis θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο σκληροτράχηλους οπαδούς.»

 

«Κάθε χρόνο, το βλέμμα του κόσμου στρέφεται στο Melbourne Park του Αυστραλιανού Open για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης του τένις και το 2018 δεν αποτελεί εξαίρεση,» είπε ο CEO του Tennis Australia και Director του Australian Open TournamentCraig Tiley. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε στους οπαδούς όλου του κόσμου την ευκαιρία να ζήσουν το Αυστραλιανό Open από το σπίτι τους με το AO International Tennis

 

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του AO International Tennis καταγράφονται στη συνέχεια:

 

PlayFace

Η Big Ant ήταν ανέκαθεν γνωστή για τις αναλυτικές επιλογές δημιουργίας χαρακτήρων, αλλά το PlayFace πηγαίνει την κατάσταση στο επόμενο επίπεδο. Μέσω αυτής της συνοδευτικής εφαρμογής στο PC, οι παίκτες θα μπορέσουν να φωτογραφήσουν τον εαυτό τους ή τους φίλους τους και στη συνέχεια να ενσωματώσουν το πρόσωπό τους από αυτές τις φωτογραφίες σε μοντέλα χαρακτήρων, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι μέσω του AO International Tennisένας παίκτης μπορεί να μεταφέρει το φωτορεαλιστικό πρόσωπό του στο παιχνίδι. Αυτές οι δημιουργίες μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν στους servers της Big Ant και να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε έκδοση του AO International Tennis με cross platform υποστήριξη.

 

Η εφαρμογή είναι δωρεάν προς χρήση, διατίθεται ήδη σε όποιον την επιθυμεί (www.bigant.com/AOTool) κι έτσι ο κάθε παίκτης μπορεί να ετοιμάσει το πρόσωπό του ώστε να είναι διαθέσιμο από την πρώτη κιόλας μέρα.

 

Παίξτε σε όλο τον κόσμο

Παίξτε σε λαμπερά και υψηλού κύρους τουρνουά σε όλο τον κόσμο, σε κάθε είδος εδάφους. Πάρτε τον τίτλο στα Singles, στα Doubles ή στα Mixed Doubles. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας παίκτη – ή παίξτε ως ο εαυτός σας για μια ολόκληρη καριέρα, μέχρι να φτάσετε στο #1 και στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα όλων.

 

Παίξτε σε κάθε είδος γηπέδου

Παίξτε στην επιφάνεια της αρεσκείας σας, καθώς η κάθε μία έχει ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού και προσφέρει διαφορετικές προκλήσεις. Μάθετε τις τεχνικές που απαιτεί η κάθε μία και προσαρμόστε την προσέγγισή σας για να διακριθείτε.

 

Προσαρμόστε αγώνες!

Παίξτε έναν επικό τελικό Grand Slam στα 5 σετ, ή με κάποιο από τα πιο πειραματικά φορμάτ, όπως το Fast Four, για έναν πιο γρήγορο αγώνα τένις. Ή σχεδιάστε τον δικό σας! Το AO International Tennis είναι ανοιχτό στις προσαρμογές, γεγονός που σας επιτρέπει να παίξετε με τον δικό σας τρόπο.

 

Σχεδιάστε τα δικά σας πρωταθλήματα

Ενισχύστε κάθε mode με custom στάδια που σχεδιάσατε εσείς ή άλλοι μέτοχοι της κοινότητας του παιχνιδιού. Από τα τοπικά γήπεδα μέχρι τα φημισμένα διεθνή στάδια, ο editor σας επιτρέπει να αλλάξετε αμέτρητες παραμέτρους και να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας.

 

Μην σταματήσετε σε ένα γήπεδο – δημιουργήστε μια ολόκληρη διοργάνωση με πολλαπλά γήπεδα. Αλλάξτε τον κεντρικό αγωνιστικό χώρο, τους εξωτερικούς χώρους και τα γήπεδα επίδειξης για να δημιουργήσετε το «πάρκο» διοργάνωσης αγώνων τένις των ονείρων σας.

 

Εξασφαλισμένες άδειες για λεπτομερείς εμπειρίες

Το AO International Tennis έχει εξασφαλίσει την άδεια παρουσίας πολλών παικτών, στους οποίους συγκαταλέγεται ο Rafael Nadal και η Angelique Kerber. Ο τένις όμως δεν αφορά μόνο στα μεγάλα αστέρια – θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μερικούς από τους μελλοντικούς ήρωες του αθλήματος, όπως ο Hyeon Chung, η Naomi Osaka και πολλοί ακόμη, παρακολουθώντας τα κατορθώματά τους στα μεγαλύτερα τουρνουά.

 

Career mode – Παίξτε σκληρά, φτάστε στο πολυπόθητο #1

Ξεκινήστε ως αστέρι ή εξελιχθείτε από τον πάτο, ανεβείτε τη κατάταξη και φτάστε στο #1 του κόσμου. Υπάρχουν εκατοντάδες τουρνουά που διεξάγονται κάθε χρόνο – μπορείτε να αναπαράγετε την επιτυχία κάποιου από τους πρωταθλητές του τένις επιλέγοντας τα κατάλληλα τουρνουά για να συμμετέχετε; Μπορείτε έπειτα να έχετε την απόδοση που πρέπει σε αυτά τα τουρνουά για να κερδίσετε βαθμούς και να φτάσετε τους 100 καλύτερους κι έπειτα στους 50, στους 10 και, εν τέλει στο #1, παίζοντας αντίπαλος με τους καλύτερους του κόσμου;

 

Δημιουργία λογοτύπων και ρούχων

Αναλυτική δημιουργία ρούχων και λογοτύπων που σας επιτρέπει να αποκτήσετε «σπόνσορες» από την εργασία σας ή την αγαπημένη σας εταιρία. Αναπαράγετε στο παιχνίδι κάθε είδους μόδα του τένις που έχετε δει μέχρι σήμερα. Κατεβάστε και μοιραστείτε τις αγαπημένες σας δημιουργίες με την κοινότητα, η οποία φροντίζει το περιεχόμενο να αυξάνεται συνεχώς.

 

Αποδείξτε πως είτε οι καλύτεροι του κόσμου

Προκαλέστε τον κόσμο και γίνετε ο παγκόσμιος πρωταθλητής από την άνεση του καθιστικού σας. Ολοκληρωμένα online leaderboards καταγράφουν την πρόοδό σας και το ρεκόρ νικών / ηττών.

 

Μάθετε την τέχνη καθώς παίζετε

Το AO International Tennis είναι ένας σοβαρός εξομοιωτής του αθλήματος κι έτσι η εταιρία έχει συμπεριλάβει ένα tutorial για να μάθετε το παιχνίδι και για να αρχίσετε τις νίκες γρήγορα κι εύκολα.

 

«Οι βελτιώσεις που έχουμε εφαρμόσει στο AO International Tennis προσφέρουν μια πιο λεπτομερή, πλούσια και ποικίλη εμπειρία,» λέει ο Symons. «Η φινέτσα, η λαμπρότητα και τα σετ των ενισχυμένων λειτουργιών που μπορέσαμε να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι να δώσουν πραγματικά τη δυνατότητα στους οπαδούς να παίξουν τένις με τον δικό τους τρόπο.»

 

Το AO International Tennis κυκλοφορεί στις 17 Μαΐου 2018 για το PlayStation 4 και το Xbox One. Όσοι είχαν αγοράσει το αρχικό AO Tennis θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν το παιχνίδι στη νέα του έκδοση δωρεάν μέσω ενός patchτην ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment