Η MMD ανακοινώνει τη χορηγία της G2 Esports το 2020

Η MMD ανακοινώνει τη χορηγία της G2 Esports το 2020

Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει τη χορηγία της G2 Esports, που είναι σήμερα μια από τις πιο αναγνωρισμένες και επιτυχημένες οργανώσεις. Η G2 Esports ιδρύθηκε από τον Carlos ‘ocelote’ Rodríguez το 2013 και έκτοτε έχει καθιερωθεί ως ηγετική παγκόσμια ομάδα με περισσότερα από 94 βραβεία ανάμεσα σε διαφορετικούς τίτλους παιχνιδιών.
Η MMD εμπορεύεται και πωλεί αποκλειστικά τις οθόνες Philips παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των console-optimised οθονών Philips Momentum. Για να ξεκινήσει η νέα δεκαετία, οι οθόνες Phillips και η G2 Esports έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να κατακτήσουν την αγορά του console gaming. Το συμβόλαιο χορηγίας, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2020, θα επικεντρωθεί στις ομάδες Racing και Rocket League.
Ο Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management στην MMD σχολιάζει: “Είμαστε υπερήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την G2 για να κάνουμε το console gaming ακόμα πιο συναρπαστικό και να συμβάλλουμε στην υποστήριξη της κοινότητας των esports. Η ομάδα G2 Rocket League, συγκεκριμένα, έχει εργαστεί σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πόσο μακριά ακόμα θα φτάσει το 2020 με την υποστήριξή μας. Εξοπλίζοντας όλες τις προπονητικές εγκαταστάσεις των ομάδων της G2 με οθόνες σχεδιασμένες για βελτιστοποιημένο console gaming, μπορούμε πραγματικά να βελτιώσουμε την προπόνηση τους, ιδιαίτερα της ομάδας Rocket League. Αυτό μας δίνει επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουμε τι ζητούν από μία οθόνη οι επαγγελματίες παίκτες και να ενσωματώσουμε αυτές τις γνώσεις σε μελλοντικά προϊόντα για console gaming”.
Σε όλη τη διάρκεια του 2019, η ομάδα G2 Rocket League έφτασε στους τελικούς τόσο στο DreamHack του Montreal όσο και στο Rocket League World Championships (RLCS Season 7). Αυτό δείχνει τη δύναμη των esports ομάδων της G2, όχι μόνο στα είδη FPS και MOBA αλλά και στα sports games.
“Όταν παίζουμε, είτε ανταγωνιζόμαστε online είτε παίζουμε τίτλους ενός παίκτη, θέλουμε μία ομαλή, αξέχαστη εμπειρία” σχολίασε ο Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, CEO της G2 Esports. “Μην τους αφήνετε να σας λένε ψέματα – οι επαγγελματίες παίκτες δεν θέλουν απλά τα παιχνίδια τους να τρέχουν ομαλά, αλλά να φαίνονται και τέλεια. Οι οθόνες Philips είναι πρωτοπόρες και έτσι είμαστε και εμείς. Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας”.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment