Η THQ Nordic και η Gunfire Games αποκαλύπτουν την FORCE FURY στο Darksiders III

Η THQ Nordic και η Gunfire Games αποκαλύπτουν την FORCE FURY στο Darksiders III

 Η THQ Nordic και η Gunfire Games αποκάλυψαν τη FORCE FURY, την κενή μορφή της πρωταγωνίστριας του Darksiders III και τρίτου μέλους των ιπποτών της Αποκάλυψης, FURY! Η μορφή της Fury εξελίσσεται στη διάρκεια του παιχνιδιού και μαζί με αυτήν, οι δυνάμεις και ο οπλισμός της. Οι αποκαλούμενες Hollows είναι δυνάμεις που της προσφέρθηκαν από τον Hollow Lord για να μπορέσει να καθοδηγήσει τους Ιππότες και να εξοντώσει τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα. Μόλις τις ξεκλειδώσει, η Fury μπορεί να εναλλάσσει ανάμεσα στα τέσσερα Hollows κατά βούληση, για να προσαρμόζεται απέναντι στους αντιπάλους της και στο περιβάλλον.

Το Darksiders III είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκόσμια στις 27 Νοεμβρίου 2018 για τα PCs, το PlayStation 4 και την οικογένεια Xbox One. Το pre-order campaign βρίσκεται σε εξέλιξη και υπόσχεται σημαντικές ανταμοιβές στους οπαδούς που περίμεναν υπομονετικά για πάνω από έξι χρόνια για την κυκλοφορία του Darksiders III.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment