Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων (Tech edition)

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων (Tech edition)

HO HO HO!

Ήρθε λοιπόν η εποχή του χρόνου που μας πιάνει μια υστερία με τις αγορές και τα ψώνια. Η πιο εμπορική περίοδος του χρόνου είναι τα Χριστούγεννα. Όλοι ξέρουμε πως όσο και να το αρνούμαστε θα κάνουμε κάποια αγορά είτε για εμάς είτε για αγαπημένα μας πρόσωπα. Σαν ειδικοί της τεχνολογίας αλλά και στις έξυπνες αγορές θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ημέρες να σας παρουσιάσουμε ιδέες για δώρα Χριστουγέννων τεχνολογικού τύπου σε συμφέρουσες τιμές αλλά και να αξίζουν ποιοτικά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα να θέλεις να κάνεις ένα δώρο και να μην ξέρεις τι… Οι παρακάτω ιδέες ίσως σε βοηθήσουν.

Αν και ο καιρός πέρασε για παραγγελίες από Κίνα οι τιμές δεν συγκρίνονται ούτε και οι ποικιλία σε προϊόντα. Φυσικά για γρήγορα δώρα της τελευταίας στιγμής μπορείτε να μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Public η στο αγαπημένο σας Skroutzομαγαζο και να κάνετε τις αγορές σας. Τα δώρα τεχνολογίας σύμφωνα με έρευνες κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς αυτές τις μέρες και είναι λογικό μιας και απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους ανεξαρτήτου φύλου.

*Στο άρθρο φροντίσαμε να βάλουμε τα περισσότερα προϊόντα από Ευρωπαϊκή αποθήκη για γρήγορη παραλαβή και αποφυγή τελωνείου

Άλλος ένα βασικός παράγοντας είναι ότι βοηθούν στην βελτιστοποίηση της ζωής μας και με αυτό ως κριτήριο θα προτείναμε για δώρο την τελευταία μόδα στις οικιακές συσκευές που είναι η ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία καθώς υπάρχουν και οικονομικές λύσεις όπως είδαμε σε πρόσφατο βίντεο αλλά και πιο επαγγελματικές θα έλεγα όπως η  Xiaomi VIOMI V2 Pro που κυριολεκτικά είναι ένα τεχνολογικό θαύμα. Στο ενδιάμεσο φυσικά εύρος τιμών μπορείτε βρείτε πολλές λύσεις για τα γούστα σας.

Η μουσική αρέσει σε όλους και προϊόντα τεχνολογίας που αφορούν τον ήχο πάντα θα είναι μια οικονομική ιδέα για δώρο αλλά ταυτόχρονα χρήσιμη και ποιοτική.  Εδώ μπορείτε να επιλέξετε κάποια ασύρματα ακουστικά όπως τα Tronsmart Spunky Beat στην με χαμηλό κόστος ή να πάτε σε κάτι ποιο Premium όπως τα XIAOMI 1MORE E1026BT. Αν τα ακουστικά δεν σας γεμίζουν το μάτι σίγουρα ένα Blutooth ηχείο είναι αυτό που ψάχνετε. Τα παιδιά τα λατρεύουν και εμείς οι μεγαλύτεροι σίγουρα θα το χρησιμοποιήσουμε και με το παραπάνω. Στην συγκεκριμένη κατηγορία πάλι μπορείτε να επιλέξετε από χαμηλού κόστους μέχρι ακριβότερες επιλογές. Εμείς επιλέξαμε μια Mid range λύση της Tronsmart που είναι το Element T6 Mini. Αν βέβαια η τσέπη σας αντέχει παραπάνω εννοείται πως το T6 PLUS της ίδιας σειράς προσφέρει τα μέγιστα.

Φυσικά όλα τα προϊόντα τεχνολογίας συνήθως τα κουβαλάμε στο αγαπημένο μας Backpacκ γιαυτό και πλέον όλα τα πολυκαταστήματα έχουν εντάξει και αυτά στο δυναμικό τους. Η Xiaomi έχει μια υπέροχη σειρά όπως το μόλις λίγων ευρώ Xiaomi Zanjia Waterproof με χωρητικότητα 11L αλλά και το κλασικό Buisness Backpack που δίνει ένα πιο επίσημο στυλ.

Το άρθρο φυσικά θα συνεχιστεί καθώς οι ιδέες είναι πολλές και ακόμα δεν μπήκαμε στην κατηγορία των Smartphones. Στα παραπίνω επίσης λινκ θα δείτε προϊόντα να τρέχουν σε πολύ καλές προσφορές αυτές τις μέρες των εορτών. Αν επιθυμείτε συγκεκριμένα προϊόντα μπορούμε να βρούμε για εσάς κουπόνι έκπτωσης εφόσον μας ενημερώσετε μέσα από την σελίδα μας στο facebook εδώ

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment