Κατασκεύασαν όπλο laser που μπορεί να σου βάλει φωτιά στο 1 χιλιόμετρο (video)

Κατασκεύασαν όπλο laser που μπορεί να σου βάλει φωτιά στο 1 χιλιόμετρο (video)

Στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, τα laser όπλα υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και η ισχύς τους είναι εντυπωσιακή. Τώρα ήρθε η ώρα να υπάρξουν και στην πραγματικότητα με αντίστοιχα αποτελέσματα.

Κινεζική εταιρία κατασκεύασε ένα όπλο που «χαιδευτικά» βαφτίστηκε laser AK47 και το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ανάφλεξη στο ανθρώπινο δέρμα από απόσταση 1 χιλιομέτρου αλλά και πίσω από παράθυρα.

Αμέσως, οι επικριτές βγήκαν στο ίντερνετ για να δηλώσουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και αντίστοιχα γρήγορα, η εταιρία απάντησε με αυτό βίντεο για να βάλει τέλος στις κακές φήμες.

 

Οι επιστήμονες, αναφέρουν ότι το ΖΚΖΜ-500, είναι ένα απόλυτα φορητό όπλο βάρους μόλις 3 κιλών, το οποίο μπορεί να μην θεωρείται θανατηφόρο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αν το θύμα φορά εύφλεκτα ρούχα, θα λαμπαδιάσει στην στιγμή!

Με «διαμέτρημα» 15 χιλιοστών, το όπλο είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή και οι πρώτοι πελάτες αναμένεται ότι θα είναι ειδικές μονάδες της αστυνομίας και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Κίνας.

 

Πηγή: thetoc.gr

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment