Κινηματογραφική εμπειρία θέασης με τις κορυφαίες τηλεοράσεις μεγάλων ιντσών της LG

Κινηματογραφική εμπειρία θέασης με τις κορυφαίες τηλεοράσεις μεγάλων ιντσών της LG

Είναι γεγονός ότι όταν κάποιος παρακολουθεί τις αγαπημένες του ταινίες, προγράμματα και αθλητικούς αγώνες σε μια μεγάλη οθόνη με ανώτερη ποιότητα εικόνας και ανάλυση, η εμπειρία θέασης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική. Αυτό το γνωρίζει η LG Electronics (LG) και προτείνει τα μοντέλα τηλεοράσεων SM9000PLA 86 και 75 ιντσών, UM7600PLB 86 και 75 ιντσών, και 75UM7110PLB, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή.

Η NanoCell SM9000PLA είναι η πιο προηγμένη 4Κ LED της LG που προσφέρει πλούσια, ρεαλιστικά χρώματα με εξαιρετική λεπτομέρεια από κάθε γωνία θέασης, χάρη στην τεχνολογία NanoCell της LG με IPS πάνελ και τα νανοσωματίδια μεγέθους 1nm. Επιπλέον, το Full Array Dimming αποδίδει βαθύτερες λεπτομέρειες στις σκοτεινές σκηνές, και πιο ζωηρούς τόνους στις φωτεινές, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε μια ασυμβίβαστη εμπειρία θέασης.

Η συγκεκριμένη NanoCell τηλεόραση ενσωματώνει μοναδικές λειτουργίες που θα συνεπάρουν τους gamers. Με τη future ready συνδεσιμότητα HDMI 2.1 και το 4K HDR, που συγχρονίζει σε πραγματικό χρόνο τις γρήγορες σκηνές των παιχνιδιών, χάρη στη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input lag), απολαμβάνουν ατελείωτο και ομαλό gaming με τα καλύτερα γραφικά στις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες.

Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τον θαυμαστό κόσμο της LG με την ενσωματωμένη τεχνολογία ThinQ AI[1], που προσαρμόζει τις δυνατότητες της τηλεόρασης στις ανάγκες των χρηστών μέσω του έξυπνου επεξεργαστή α7 2ης γενιάς, βελτιώνοντας την εικόνα και τον ήχο σύμφωνα με το περιεχόμενο και τον εκάστοτε χώρο. Συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής αναβαθμισμένος με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, αναγνωρίζει την ποιότητα του αρχικού περιεχομένου, βελτιστοποιώντας τη σαφήνεια και την ευκρίνεια και ταυτόχρονα τον ήχο ανάλογα με το είδος, αναγνωρίζοντας τη φωνή, τα εφέ και τη συχνότητα. Επιπλέον, η σειρά SM9000PLA ενσωματώνει τις προηγμένες τεχνολογίες Dolby Vision HDR και Dolby Atmos, χάρη στις οποίες δημιουργείται μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία με μοναδική εικόνα και ήχο που συλλαμβάνει την κίνηση κάθε αντικειμένου και κατακλύζει τους θεατές.

Αντίστοιχα, οι AI τηλεοράσεις LG Ultra HD UM7600PLB 86 και 75 ιντσών και η 75UM7110PLB αποτελούν την ιδανική επιλογή για να βιώσουν οι θεατές την εμπειρία ακόμα πιο ρεαλιστικών εικόνων ανάλυσης 4K, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα. Με ενσωματωμένο πάνελ IPS 4K, προβάλλονται εικόνες με χρωματική ακρίβεια που σχεδόν αγγίζει το 100%, ακόμα και από γωνία θέασης 60 μοιρών. Ταυτόχρονα, ο γρήγορος, ακριβής τετραπύρηνος επεξεργαστής που διαθέτουν, δημιουργεί δυναμικότερα χρώματα και αντίθεση, ενώ οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης αναβαθμίζονται και αναπαράγονται με ποιότητα που προσεγγίζει ανάλυση 4K. Ακόμη, με τον ήχο να ξεπροβάλλει από πολλαπλά εικονικά κανάλια ήχου, δημιουργείται μια ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Οι σειρές τηλεοράσεων SM9000PLA και UM7600PLB υποστηρίζουν το 4K Cinema HDR, συμπεριλαμβανομένων των Advanced HDR της Technicolor και HDR10 Pro, χάρη στα οποία ο χρήστης απολαμβάνει μοναδικές εικόνες και πλούσια χρώματα σε μοναδική ποιότητα HDR. Τέλος, τα λεπτά κομψά πλαίσια καθιστούν τον σχεδιασμό τους ακόμα πιο εκθαμβωτικό και αποτελούν την ιδανική λύση για απόλυτη εναρμόνιση των τηλεοράσεων με την διακόσμηση του σπιτιού, προσδίδοντας στυλ στο χώρο.

[1] Το LG ThinQ AI ενεργοποιείται με το “κουμπί μικρόφωνου”.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment