Κονσόλες για την γενιά των 90s!

Κονσόλες για την γενιά των 90s!

Νοσταλγοί της εποχής των 90’s και των arcade games δεν θα μπορούσα να μην γράψω ένα σχετικό άρθρο. Μια στο τόσο θα έχετε διαβάσει να παρουσιάζω κονσόλες με games εκείνης της εποχής αλλά και στο κανάλι έχουμε κάνει σχετικά reviews. Σήμερα θα δούμε 4 κονσόλες από Κίνα και συγκεκριμένα από το Cafago.com όπου και τρέχει τα συγκεκριμένα προϊόντα σε προσφορά. Η προσφορές αυτές ισχύουν μέχρι να εξαντληθούν τα διαθέσιμα προϊόντα.

9D Arcade Console 2700

Ο αριθμός που βλέπετε δεν είναι το μοντέλο αλλά τα games που περιέχει η συγκεκριμένη κονσόλα γιαυτό και η τιμή είναι κάπως τσιμπημένη αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείτε ποτέ να παίζετε με τους φίλους σας Fighting games όπως τα χρόνια εκείνα που ρίχναμε τα κατοστάρικα στα ηλεκτρονικά. Συνδέεται με οποιαδήποτε τηλεόραση και αμέσως μπορείτε να ξεκινήσετε το gaming. Η τιμή του στα 133.00€ και μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ: https://bit.ly/2S8zozB

 

 

 

 

 

RG350 Retro Video Game

Με τα μισά περίπου χρήματα μπορείτε να πάρετε μια μίνι κονσόλα χειρός όπως αυτή και να έχετε στην τσέπη σας ανά πάσα στιγμή τα παιχνίδια της επιλογής σας. Η συγκεκριμένη κονσόλα είναι open source ώστε να μπορείτε να περάσετε τα games που θέλετε. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πως πιθανόν θα υπάρχουν στις οδηγίες χρήσης η σε κάποιους οδηγούς online. Πρόκειται δηλαδή για open source σύστημα.

Λεπτομέρειες εδώ: https://bit.ly/2Q0Qs86

 

 

 

 

Powkiddy A9 Game Console

Με εμφάνιση παλιού pacman και arcade games που λατρέψαμε μπορείτε με περίπου 50 ευρώ να έχετε 3000 παιχνίδια να παίξετε είτε στην οθόνη του Α9 είτε να την συνδέσετε σε κάποιο μονιτορ για καλύτερη εμπειρία από τις 7″ οθόνη που διαθέτει. Θα βρείτε επίσης 2 χειριστήρια για κόντρες με φίλους.

Βρείτε το εδώ:  https://bit.ly/2rdUku2

 

 

 

 

 

Mini TV Game Console 620

Και πάμε στην οικονομική επιλογή της λίστας μας που τρέχει σε προσφορά αυτές τις μέρες μόλις στα 13.11€. Διαθέτει 620 κλασικά παιχνίδια και 2 χειριστήρια απομίμηση του αγαπημένου NES. συνδέεται με την τηλεόραση σας και είναι έτοιμη για χρήση. Παρόμοια κονσόλα έχουμε δει στο κανάλι και πιστέψτε με για αυτά τα χρήματα αξίζει. Μπορείτε να την κάνετε και δώρο σε κανέναν νοσταλγό της εποχής

Την βρίσκετε εδώ: https://bit.ly/2Z4cv1y

 

 

 

 

*Οι φωτογραφία του άρθρου είναι ενδεικτική

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment