Με τη σειρά ηχείων LG X Boom, το πάρτυ σε ακολουθεί παντού!

Με τη σειρά ηχείων LG X Boom, το πάρτυ σε ακολουθεί παντού!

Η σειρά ηχείων LG XBOOM από την LG Electronics (LG) συναρπάζει τους λάτρεις των πάρτι και του καθαρού και δυνατού ήχου. Οι ευέλικτες λειτουργίες, οι ηχητικές ικανότητες και οι πολλαπλοί συνδυασμοί χρωμάτων και φωτισμού, καθιστούν τα μοντέλα RK7, FH6, OK75, OK55 και OK45 της σειράς ως την ιδανική λύση για επιτυχημένα και διασκεδαστικά πάρτι.

 

Συγκεκριμένα το ηχείο RK7 διαθέτει πολυχρωματικό φωτισμό, ο οποίος αλλάζει ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής που παίζει, ενώ η σχεδίασή του επιτρέπει τόσο οριζόντια, όσο και κατακόρυφη τοποθέτηση. Όσον αφορά τη φορητότητα, το νέο “smart” LG XBOOM RK7 είναι εξαιρετικά ευέλικτο και προσφέρει λύσεις που κάνουν τα πάρτι πιο εύκολα από ποτέ, καθώς εντοπίζει τον προσανατολισμό του και προσαρμόζει το πεδίο του ήχου αντίστοιχα.

Χάρη στις λειτουργίες DJ και με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, το LG XBOOM RK7 είναι το κατάλληλο εργαλείο για συναρπαστικά πάρτι. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά εφέ, όπως scratch, να προσθέσει διάφορα ηχητικά εφέ, να «λουπάρει» (loop) σε συγκεκριμένα τμήματα του κομματιού. Επίσης, η λειτουργία Karaoke Star μπορεί να καταστείλει τα φωνητικά και να αλλάξει τον τόνο τους για να ταιριάξει καλύτερα στο ηχόχρωμα του επίδοξου τραγουδιστή σε σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι. Τα 18 μοναδικά φωνητικά εφέ ταιριάζουν τέλεια με τη νέα λειτουργία Multi-Color Lighting, μια σειρά προκαθορισμένων επιλογών φωτισμού συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας συγχρονισμού με οποιοδήποτε κομμάτι παίζεται, τονίζοντας το ρυθμό και δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, το LG LOUDR FH6, διαθέτοντας ισχύ 600 Watt, εκτιμάται για την εξαιρετικά ισορροπημένη ποιότητα ήχου και τα μπάσα, από τους οδηγούς 8 ιντσών, που είναι σίγουρο ότι θα ζωντανέψουν κάθε πάρτι. Οι οδηγοί αναβοσβήνουν με έως και 64 συνδυασμούς χρωμάτων στο ρυθμό της μουσικής, ενώ ταυτόχρονα ο χρήστης έχει τη δυνατότητα απόλυτου ελέγχου του πάρτι, ασύρματα, μέσω Bluetooth από το smartphone του.

Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ξέγνοιαστοι την ατμόσφαιρα του πάρτι, το OK45 διαθέτει τη λειτουργία Auto DJ, όπου το σύστημα αναλαμβάνει τη διασκέδαση.

Τέλος και τα LG OK75 και ΟΚ55 αποτελούν άλλες δύο εξαιρετικές επιλογές για συναρπαστικά πάρτι, καθώς με τη λειτουργία Party Accelerator ο χρήστης δεν έχει παρά να σύρει προς τα εμπρός τη ρυθμιστική λαβή για να δώσει ώθηση στο πάρτι με δυνατό ήχο. Τέλος, το LG OK75 διαθέτει ισχύ 1.000 Watt και το LG OK55 500 Watt, προσφέροντας εξαιρετικά ισορροπημένη ποιότητα ήχου με δυνατά μπάσα που εκπέμπουν από woofer 8 ιντσών.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment