Μια τρομακτική ιστορία ξεδιπλώνεται στο νουάρ, ψυχολογικού τρόμου παιχνίδι «Dollhouse»

Μια τρομακτική ιστορία ξεδιπλώνεται στο νουάρ, ψυχολογικού τρόμου παιχνίδι «Dollhouse»

Η SOEDESCO και η Creazn Studio αποκάλυψαν ένα ολοκαίνουριο trailer για το σενάριο του παιχνιδιού ψυχολογικού τρόμου Dollhouse, το οποίο προσφέρει μια πρώτη ματιά στην περίπλοκη και αγχωτική ιστορία του. Το Dollhouse, που προσφέρει μια ανατριχιαστική, νουάρ αισθητική, θα κυκλοφορήσει φέτος σε ψηφιακή μορφή και σε εμπορική συσκευασία για το PlayStation 4 και τα PCs.

 

 

Η ιστορία της Marie

Καλώς ήρθατε στον διεστραμμένο κόσμο του Dollhouse. Στο single player story mode οι παίκτες υποδύονται τον ρόλο της μυστηριώδους Marie. Γνωστή στο παρελθόν ως «Η πιο σπουδαία ντετέκτιβ του κόσμου», πλέον υποφέρει από αμνησία και προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακτήσει τις αναμνήσεις της. Το μόνο που θυμάται είναι ότι στη διάρκεια μιας καταστροφικής νύχτας, η κόρη της Emily, πέθανε.

 

Η Marie είναι παγιδευμένη στο διαβολικό Dollhouse, όπου οι πόρτες είναι κλειδωμένες, τα ρολόγια έχουν πάψει να λειτουργούν και τα συρτάρια κρύβουν ξεχασμένα ημερολόγια. Για να αποδράσει, θα πρέπει να κοσκινίσει τις στάχτες της πραγματικότητας για να ανακαλύψει τα αποκαΐδια των αναμνήσεων της και να βρει τι συνέβη στην Emily. Πρέπει να προσέχει όμως, καθώς κάτι δυσοίωνο και σκοτεινό την παρακολουθεί από τις σκιές. Παλεύοντας με τις διαφορετικές προσωπικότητες στο μυαλό της, ξέρει πως κάθε απόφαση που βγάζει είναι κρίσιμη για την επιβίωση της.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Ξεφύγετε από τον διώκτη σας και αποκρυπτογραφήστε την ανατριχιαστική ιστορία του παρελθόντος σας στο single player
  • Προσαρμόστε και αναβαθμίστε τον χαρακτήρα σας με πάνω από 40 Abilities και Passives
  • Ψάξτε το περιβάλλον και δείτε μέσα από τα μάτια του διώκτη σας
  • Κινηθείτε αθόρυβα σε procedurally generated χάρτεςΚαμία επανάληψη του παιχνιδιού δεν είναι ίδια
  • Δολοφονήστε κατάλληλα στο ανταγωνιστικό online multiplayer όπου κάθε παίκτης έχει διαφορετικό στόχο
  • Εμβαθύνετε τους φόβους σας με 14 διαφορετικούς χαρακτήρες στο multiplayer, καθένας από τους οποίους έχει τις δικές του, μοναδικές στο είδος τους, δεξιότητες
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment