Μικρά μυστικά για καλύτερες σέλφι και περισσότερα likes

Μικρά μυστικά για καλύτερες σέλφι και περισσότερα likes

Αν έχετε ζηλέψει τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram οι επαγγελματίες bloggers και αναρωτιέστε γιατί οι δικές σας βγαίνουν θολές, κουνημένες, αδιάφορες ή ακόμα και καθόλου κολακευτικές,  υπάρχουν tips για να τραβήξετε κι εσείς ανάλογου επιπέδου και να «πέσουν» βροχή τα likes, από τους followers σας.

Το τοπίο είναι το παν. Εσάς, λίγο πολύ, σας ξέρουν. Γι’ αυτό φροντίστε κάποιες από τις φωτογραφίες σας να είναι μακρινές και να δείχνουν μία γενική εικόνα του τοπίου. Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας ή του ουρανού, βουνά κ.α.

Ο φωτισμός κάνει τη διαφορά: Ένας κακός φωτισμός μπορεί να καταστρέψει μία καλή, κατά τα άλλα, φωτογραφία. Οπότε, είναι προτιμότερο να τραβάτε φωτογραφίες με φυσικό φωτισμό. Αν για παράδειγμα, τραβάτε φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο, φροντίστε να είναι στο σημείο που μπαίνει φυσικό φως από ένα παράθυρο. Αν βγάλετε φωτογραφία σε εξωτερικό χώρο, μην ξεχνάτε ότι το μεσημέρι ο ήλιος είναι στο υψηλότερο σημείο του και δυσκολεύει το έργο. Αυτό υποστηρίζουν οι ειδικοί και αυτοί ξέρουν!

Κάντε πρακτική στις πόζες σας: Αν το αντικείμενο της φωτογραφίας είστε εσείς, κάντε εξάσκηση στις πόζες σας. Βρείτε ποια σας ταιριάζει περισσότερο, ποια σας κολακεύει και ποια σας αντιπροσωπεύει. Τα duck faces είναι χιλιοφορεμένα, όπως και τα νάζια, δεν ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Αν για παράδειγμα, ποζάρετε σε ένα υπέροχο τοπίο, φροντίστε οι εκφράσεις σας να εναρμονίζονται με αυτό, ώστε να δείξει η φωτογραφία συνολικά.

Τραβήξτε φωτογραφίες με άποψη: Αυτές, άλλωστε, συγκεντρώνουν και τα περισσότερα likes. Ανεβάστε μία φωτογραφία σας με φόντο το ηλιοβασίλεμα ή κάποιο φυσικό τοπίο. Μάλιστα, όπως λένε οι ειδικοί του θέματος, από τις καλύτερα κλικ, είναι όταν κάθεσαι πλάτη στο φακό κι έχεις μπροστά σου το τοπίο. Στο Instagram μπορείτε να βρείτε πολλές τέτοιες φωτογραφίες επαγγελματιών φωτογράφων ή ταξιδιωτικών blogger, που θα σας εμπνεύσουν.

 

Πηγή: news.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment