Μπείτε τον λαβύρινθο για τελευταία φορά στο Nintendo 3DS με το Etrian Odyssey Nexus

Μπείτε τον λαβύρινθο για τελευταία φορά στο Nintendo 3DS με το Etrian Odyssey Nexus

Το Etrian Odyssey Nexus θα κυκλοφορήσει στο Nintendo 3DS στις 5 Φεβρουαρίου 2019! Καθώς αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο 3DS, είναι φυσικό και επόμενο η εταιρία να εφάρμοσε σε αυτό τα καλύτερα χαρακτηριστικά όλης της σειράς, όπως την παρουσία εμβληματικών χαρακτήρων, 19 κλάσεις και περισσότερους λαβύρινθους από κάθε άλλο τίτλο.

Για να γιορτάσει αυτό το μνημειώδες κεφάλαιο της ιστορίας της σειράς, η Deep Silver βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και την Etrian Odyssey Nexus Launch Edition! Όλες οι προ-παραγγελίες και τα πρώτα αντίτυπα του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσουν με ένα αποκλειστικό artbook που θα περιέχει την απίστευτα λεπτομερή δουλειά του Yuji Himukai στους χαρακτήρες, αλλά και τη δουλειά του Shin Nagasawa στα τέρατα.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Η απόλυτη Etrian Odyssey εμπειρία – Με περισσότερες κλάσεις, χαρακτήρες, συστήματα gameplay και λαβύρινθους από κάθε άλλο παιχνίδι της σειράς, το Etrian Odyssey Nexus είναι το απόλυτο dungeon-crawling adventure.
  • Δημιουργήστε την τέλεια ομάδα εξερεύνησης – Δημιουργήστε και προσαρμόστε στις ανάγκες σας χαρακτήρες από 19 διαφορετικές κλάσεις και στη συνέχεια αντιμετωπίστε τα επικίνδυνα πλάσματα των λαβύρινθων της Lemuria με την τέλεια ομάδα!
  • Νεόφερτοι και βετεράνοι είναι ευπρόσδεκτοι – Με τη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε τέσσερα ξεχωριστά επίπεδα δυσκολίας, με τις ρυθμίσεις αυτόματης χαρτογράφησης και μια σπουδαία, αυτοτελή ιστορία, υπάρχει κάτι για όλους στο παιχνίδι, είτε είναι νεόφερτοι είτε βετεράνοι της σειράς.
  • Μια ερωτική επιστολή στην σειρά Etrian – Οι μακρόχρονοι συντελεστές Yuji Himukai (σχεδιαστής χαρακτήρων), Shin Nagasawa (σχεδιαστής τεράτων) και Yuzo Koshiro (συνθέτης) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τον τελευταίο τίτλο της σειράς στο Nintendo 3DS.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment