Νέα Quest nano & Quest mini PCs από την Ιnfo Quest Technologies!

Νέα Quest nano & Quest mini PCs από την Ιnfo Quest Technologies!

H Info Quest Technologies, με στόχο τη σχεδίαση και διάθεση υπολογιστών Quest, που δίνουν λύσεις  σε καίριες ανάγκες και αξία στους χρήστες τους, ανακοίνωσε τη διάθεση τριών νέων  μοντέλων Quest nano και Quest mini στην ελληνική αγορά. Οι νέοι υπολογιστές είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις όπου η εργονομία, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η αθόρυβη λειτουργία, παίζουν σημαντικό ρόλο, ταυτόχρονα με την ταχύτητα και συνολική απόδοση.  Τα νέα μοντέλα, αποτελούν  την ιδανική λύση thin client για επιχειρήσεις και call centers, βρίσκουν εύκολα τη θέση τους ως σταθμοί εργασίας σε μικρά γραφεία ή  καταστήματα λιανικής, ενώ χάρη στο μικρό τους μέγεθος είναι ιδανικά ως μέρος λύσης ψηφιακής σήμανσης  και Infokiosk.

 

Το Quest nano είναι μια εξαιρετικά προσιτή και αποδοτική πρόταση υπολογιστή σε μορφή stick.  Είναι μικροσκοπικό σε διαστάσεις, μόλις 11,1 x 3,8 x 1,31 cm και με βάρος 65gr, αλλά ταυτόχρονα δυνατό σε απόδοση, χάρη στον επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα Ιntel ® Atom™ και το λειτουργικό Μicrosoft Windows 10 Professional. Συνδέεται με οποιαδήποτε οθόνη στη θύρα ΗDMI  και μαζί με ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι προσφέρει την εμπειρία ενός desktop υπολογιστή.

 

Τα νέα μοντέλα της σειράς Quest mini, προσφέρουν όλη τη λειτουργικότητα και δυνατότητες ενός desktop υπολογιστή,  ενώ διαθέτουν  πολύ πρωτοποριακή σχεδίαση. Είναι ελαφριά, και μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια ή κάθετα, να στερεωθούν σε τοίχο ή  πίσω από μια οθόνη, χάρη στον βραχίονα VESA που περιέχεται σε κάθε συσκευασία, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Το Quest mini Pro, έχει διαστάσεις 17,3 x 13,4 x 3,65 cm, στηρίζεται στο  λειτουργικό Windows 10 Professional και τον τετραπύρηνο επξεργαστή Ιntel® Atom™ και παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες για συνδέσεις με το δίκτυο, περιφερειακά, μικρόφωνα, ακουστικά, κλπ. Το Quest Mini Pro Plus  διαθέτει επεξεργαστή Ιntel® Celeron™, λειτουργικό Windows 10 Professional και 4GB μνήμη, έχοντας τη δυνατότητα να εκτελεί  παράλληλα πολλές απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές με ταχύτητα. Οι διαστάσεις του δεν ξεπερνούν τα 12 x 12 x 2,5 cm , ενώ μπορεί να συνδεθεί παντού λόγω των θυρών που διαθέτει.

Όπως όλοι οι υπολογιστές Quest, τα νέα μοντέλα συνοδεύονται από την εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας της Info Quest Technologies. Είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr και στο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών της Info Quest Technologies.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment