Ξεκινούν για 3η συνεχόμενη χρονιά οι προπονήσεις της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο (video)

Ξεκινούν για 3η συνεχόμενη χρονιά οι προπονήσεις της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο (video)

Εγκαινιάζοντας τη νέα προπονητική σεζόν, η ομάδα LG Αθλητές του Αύριο’ επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο παρκέ του Eurohoops Dome. Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’ της LG Electronics (LG) έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε 20 ταλαντούχους αθλητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο αγαπημένο τους άθλημα υπό την καθοδήγηση του θρύλου του Ευρωπαϊκού basket Θοδωρή Παπαλουκά.

 

Οι νέοι αθλητές της ομάδας που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό LG Skills and Drills, διεκδίκησαν και κέρδισαν μέσα από τη διαδικασία των try outs μία πλήρη υποτροφία στις εγκαταστάσεις του κορυφαίου Eurohoops Dome για το διάστημα Οκτώβριος 2020-Ιούνιος 2021.

 

Κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης, τα παιδιά υπό την παρουσία του Διευθυντή της Ακαδημίας και εκπροσώπων της LG, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το προπονητικό πρόγραμμα της σεζόν αλλά και να εκπαιδευτούν στον νέο τρόπο διεξαγωγής των προπονήσεων με βάση τους προβλεπόμενους κανονισμούς για την περίοδο της πανδημίας.

 

Μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα, στόχος είναι να καλλιεργηθεί ένα ομαδικό πνεύμα μεταξύ των παιδιών και να προάγονται οι αξίες του αθλητισμού, δίνοντας έμφαση παράλληλα στην ευγενή άμιλλα και στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την πραγματοποίηση των προπονήσεων, η Eurohoops Academy έχει λάβει και εφαρμόζει όλα τα μέτρα για την προστασία των συμμετεχόντων από τον COVID-19.

 

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Senior Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ακόμα και υπό τις παρούσες συνθήκες καταφέραμε για 3η συνεχόμενη χρονιά να δημιουργήσουμε την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’, με νέα παιδιά που ξεχώρισαν μέσα από τη διαδικασία των try-outs. Σε μια τόσο ιδιαίτερη χρονιά, καλούμαστε όλοι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε πρωτοβουλίες που καλλιεργούν νέους και ταλαντούχους αθλητές, διδάσκοντάς τους τις αξίες του αθλητισμού και προάγοντας την ευγενή άμιλλα. Είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος, το έμπειρο προπονητικό επιτελείο της Eurohoops Academy θα προσφέρει στους 20 ταλαντούχους νέους υψηλών προδιαγραφών προπονήσεις και εκπαίδευση».

 

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, Διευθυντής της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη νέα ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ στην Eurohoops Academy. Στόχος μας και φέτος, είναι να προσφέρουμε στα παιδιά όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στο μπάσκετ και να αναπτύξουν ομαδικό πνεύμα υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων προπονητών της ακαδημίας μας».

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment