Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει εκτόξευση της SpaceX

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει εκτόξευση της SpaceX

Στην τελική ευθεία είναι η εκτόξευση «Zuma», ενός αγνώστου ταυτότητας φορτίο, το οποίο θα ανεβάσει στον ουρανό για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης η διαστημική εταιρεία του Έλον Μασκ.

Η εκτόξευση είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή, εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες από το ακρωτήρι Κανάβεραλ.  Ήδη έχουν γίνει αρκετές αναβολές για την αποστολή του Zuma στοπ Διάστημα, με πιο πρόσφατη στις 5 Ιανουαρίου, λόγω του πολικού ψύχους που χτύπησε την Αμερική.

Team at the Cape completed additional propellant loading tests today. Extreme weather slowed operations but Falcon 9 and the Zuma spacecraft are healthy and go for launch—now targeting January 7 from Pad 40 in Florida.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής για το μυστηριώδες φορτίο είναι ότι χαρακτηρίζεται ως «απόρρητο» και αποτελεί κυβερνητικό συμβόλαιο, το οποίο ολοκλήρωση η Northrop Grumman.
Το αντικείμενο θα τοποθετηθεί σε χαμηλή τροχιά, περίπου 1931 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη.

Πηγή: insider.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment