Συμβουλές και μυστικά για να απολαύσετε την πιο έξυπνη εμπειρία ήχου με τα LG Soundbars

Συμβουλές και μυστικά για να απολαύσετε την πιο έξυπνη εμπειρία ήχου με τα LG Soundbars

Τα Soundbars της LG Electronics (LG) έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να φέρνουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι. Με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και ισχυρό περιβάλλοντα ήχο οι λύσεις της LG εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών. Για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να βιώσετε μια καθηλωτική εμπειρία ήχου στο μέγιστο βαθμό, η LG απαντάει σε κάποια βασικά αλλά σημαντικά ερωτήματα:

  • Ποια είναι η κατάλληλη θέση για τo soundbar; Τοποθετήστε την μπάρα ήχου στο ύψος του αυτιού και σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν αντικείμενα ή έπιπλα που παρεμποδίζουν τη ροή του ήχου. Αν υποθέσουμε ότι ο καναπές είναι απέναντι από την τηλεόραση, μετράμε την απόσταση της πλάτης του καναπέ από την τηλεόραση και ας πούμε ότι απέχει 3 μέτρα. Τοποθετούμε τώρα τα ηχεία μας αριστερά και δεξιά από το κέντρο της τηλεόρασης σε απόσταση 1,5 μέτρα το καθένα.
  • Τι παραπάνω προσδίδει το subwoofer; Για ακόμα πιο ενισχυμένη εμπειρία ήχου, πειραματιστείτε με τα subwoofers και βρείτε το ιδανικό σημείο για την βέλτιστη απόδοση του ήχου. Συνήθως σε ένα σύστημα ηχείων υπάρχουν ένα ή δύο ηχεία subwoofer. Στην απλή περίπτωση που έχουμε ένα, αυτό καλό θα ήταν να τοποθετηθεί στο κέντρο ακοής, κοντά στο κεντρικό ηχείο. Στην περίπτωση δύο ηχείων subwoofer, τοποθετούμε από ένα, στο αριστερό και στο δεξί βασικό ηχείο.
  • Ποια είναι η σωστή θέση ακρόασης; Η θέση του χρήστη σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του συστήματος ήχου είναι αλληλένδετη. Το πιο ιδανικό είναι να σχηματίζουν ένα νοητό τρίγωνο: τα μπροστινά ηχεία (αριστερά και δεξιά) πρέπει να αποτελούν τις δύο γωνίες ενός ισοσκελούς τριγώνου, ενώ το σημείο ακρόασης θα πρέπει να είναι η τρίτη γωνία. Τα μπροστινά ηχεία ή τα πίσω και κεντρικά ηχεία surround θα πρέπει να τοποθετούνται στο ίδιο ύψος με το κεφάλι του ακροατή όταν βρίσκεται καθισμένος.
  • Πώς συνδέω το soundbar; Η απάντηση είναι απλά και εύκολα. Τα Soundbars της LG συνδέονται στην τηλεόραση είτε ασύρματα είτε μέσω ενός μόνο καλωδίου και υποστηρίζουν δύο επιλογές τοποθέτησης, σε βάση και στον τοίχο, ώστε να ταιριάζουν με κάθε εσωτερική διακόσμηση.

Στην περίπτωση που η τοποθέτηση είναι επιτοίχια, το Soundbar θα ανιχνεύσει αυτόματα την αλλαγή προσανατολισμού και θα προσαρμοστεί αναλόγως, βελτιστοποιώντας το πεδίο του ήχου.

Οι λύσεις ήχου της LG πληρούν τα πρότυπα Dolby Atmos και DTS:X, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία, όσο παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες. Παράλληλα, διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος από την Meridian, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα ήχου και έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth.

Οι κατα

ναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην πλούσια γκάμα της LG σε ηχεία και συστήματα ήχου ικανοποιώντας κάθε ανάγκη για να απογειώσουν την ακουστική τους εμπειρία.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment