Τα τοπ 10 Android App, που ρίχνουν τις επιδόσεις της συσκευής

Τα τοπ 10 Android App, που ρίχνουν τις επιδόσεις της συσκευής

Η AVG συνέταξε μια λίστα με τις τοπ 10 εφαρμογές που έχουν εμφανή αντίκτυπο στις επιδόσεις των συσκευών και που αδηφάγα «πίνουν» τις μπαταρίες μας.

Η πραγματικότητα πάντως, αυτή είναι. Άλλο το φρέσκο-ανοιγμένο καινούργιο κινητό και άλλο το πολυ-χρησιμοποιημένο με τις 1002 εφαρμογές επάνω, δεν έχουμε ξεχασμένες πολλές φορές. Στην αρχή η συσκευή μας πετάει, έχει αποθηκευτικό χώρο και η μπαταρία κρατάει τουλάχιστον για μια μέρα. Ύστερα από πολλές μέρες και πολλά κατεβάσματα εφαρμογών, όλοι παρατηρούμε την πτώση της απόδοσης. Από την μπαταρία, έως τον αποθηκευτικό χώρο όλα παρουσιάζουν πτώση. Η AVG ύστερα από συλλογή 1.000.000 ανώνυμων στατιστικών στοιχείων, μας δείχνει ποιες εφαρμογές έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στις επιδόσεις και στην μπαταρία.

Infographic courtesy of AVG

part_of_q2_avg_app_infographic_final

Οι κορυφαίοι ένοχοι:

  • Snapchat: Το Snapchat χρησιμοποιεί κατά την διάρκεια της λειτουργίας του, την κάμερα, WiFi/Mobile Data και GPS, όλα μαζί ταυτόχρονα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη κατανάλωση ενέργειας από την μπαταρία, όπως επίσης και των δεδομένων κινητής.
  • Samsung Update: Η εφαρμογή-υπηρεσία, περιοδικά ελέγχει για αναβαθμίσεις και ενημερώσεις στις συσκευές της Samsung. Το αποτέλεσμα, μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας.
  • Google Chrome: Ο δημοφιλής φιλομετρητής της Google, συσσωρεύει με τον καιρό πολλά δεδομένα περιήγησης του διαδικτύου, το αποτέλεσμα: η συνεχής σμίκρυνση του αποθηκευτικού μας χώρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο infographic που ακολουθεί και στον παρακάτω σύνδεσμο εδώ

q2_avg_app_infographic_final

LINK TO

John Doe
petsoukos@gmail.com
No Comments

Post A Comment