Το βραβευμένο «Among the Sleep» θα στοιχειώσει το Nintendo Switch

Το βραβευμένο «Among the Sleep» θα στοιχειώσει το Nintendo Switch

 

Το εφιαλτικό first-person horror game «Among the Sleep» θα στοιχειώσει το Nintendo Switch αυτήν την χρονιάΑντλώντας έμπνευση από την τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού, το οποίο πήρε θετικές βαθμολογίες από τους χρήστες της Steam σε ποσοστό 86% και με πάνω από 3.300 reviews, η Krillbite Studioπρόσφερε το «Among the SleepEnhanced Edition» την περασμένη χρονιά. Η συγκεκριμένη έκδοση με τα βελτιωμένα γραφικά, διαλόγους και άλλες σημαντικές τροποποιήσεις, θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch τόσο ψηφιακά όσο και σε εμπορική συσκευασία.

 

 

Στο Among the Sleep, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός απροστάτευτου δίχρονου βρέφους που έχασε τη μητέρα του. Με ένα ασυνήθιστο αρκουδάκι για συντροφιά, περιπλανιέται στο ανατριχιαστικά σκοτεινό σπίτι για να τη βρει. Αυτό που ακολουθεί είναι μια τρομακτική αναζήτηση μέσα σε δυσοίωνους και διαστρεβλωμένους τόπους, οι οποίοι απεικονίζονται μέσα από τα μάτια ενός τρομαγμένου παιδιού.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment