Το νέο LG Q7 έρχεται με ενσωματωμένες πιο έξυπνες και premium λειτουργίες

Το νέο LG Q7 έρχεται με ενσωματωμένες πιο έξυπνες και premium λειτουργίες

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει το 2018 LG Q7, το νέο μοντέλο της σειράς Q smartphones από την LG, η οποία ανήκει στη μεσαία κατηγορία τιμής αλλά με premium χαρακτηριστικά που συνήθως διαθέτουν ακριβότερα μοντέλα smartphones. Η διάθεση του, σε βασικές αγορές της Ευρώπης, θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου και θα ακολουθήσουν οι χώρες της Αμερικής και της Ασίας.

 

Το προηγούμενο μοντέλο, το LG Q6 που κυκλοφόρησε το 2017, απέκτησε γρήγορα πιστό κοινό χάρη στην ισορροπία που προσφέρει μεταξύ των premium λειτουργιών και της τιμής του, καθώς και γιατί είναι το πρώτο στην κατηγορία του που προσέφερε FullVision FHD+ οθόνη 5,5 ιντσών, με αναλογία 18:9 και όλα αυτά με κομψό σχεδιασμό και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel).

 

To LG Q7 αξιοποιώντας αυτή τη βάση, διαθέτει ακόμα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά όπως τη λειτουργία Portrait, το QLens, υψηλής ποιότητας Hi-Fi ήxo, DTS:X για να προσφέρει 3D ήχο surround, αντοχή σε νερό και σκόνη και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Η νέα σειρά διαθέτει τις εκδόσεις Q7+, Q7 και Q7α  με την τελευταία να διαθέτει 3GB RAM και 32GB ROM.

 

Στο μπροστινό του μέρος, το LG Q7 διαθέτει κάμερα 8MP με φακούς 100 μοιρών Super Wide Angle που μπορεί να συμπεριλάβει ακόμη περισσότερους ανθρώπους και μεγαλύτερο μέρος ενός τοπίου στο πλαίσιο της φωτογραφίας. Επιπλέον, το LG Q7 έχει ενσωματωμένη τη νέα λειτουργία Portrait που επιτρέπει τους χρήστες να βγάζουν selfies με θολό φόντο για να πετύχουν το εφέ bokeh στις φωτογραφίες τους. Την ίδια στιγμή, οι επίδοξοι φωτογράφοι δε θα χάσουν καμία ευκαιρία για την τέλεια φωτογραφία χάρη στην τεχνολογία Phase Detection Auto Focus (PDAF) που διαθέτει η πίσω κάμερα και προσφέρει 23% γρηγορότερη εστίαση σε ένα αντικείμενο από το παραδοσιακό auto focus.

 

Η LG έχει ενσωματώσει επίσης στο νέο Q7, το QLens, μια χρήσιμη ΑΙ λειτουργία της κάμερας που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμη μόνο στα premium smartphones της LG. Αξιοποιώντας την AI τεχνολογία για την αναγνώριση εικόνας, το QLens επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την κάμερα για να βελτιώσουν την αναζήτηση εικόνων και την εμπειρία αγορών τους μέσω του διαδικτύου.

 

Ο χρήστης μπορεί να καταγράψει οποιοδήποτε στοιχείο με το QLens και στη συνέχεια να λάβει πληροφορίες σχετικά με το που μπορεί να αγοράσει το προϊόν στο διαδίκτυο ή να λάβει προτάσεις για παρόμοια αντικείμενα. Το QLens μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει αναζήτηση ίδιων ή παρόμοιων εικόνων από φαγητά, ρούχα, διασημότητες ή μνημεία όπως κτήρια και αγάλματα.

Το LG Q7 είναι επίσης το πρώτο στην κατηγορία τιμής του που διαθέτει την τεχνολογία DTS:X για να αποδίδει 3D ήχο surround, έως 7.1 καναλιών, μέσω ακουστικών προκειμένου οι χρήστες να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική ενώ βρίσκονται σε κίνηση. Μια άλλη πρωτιά για την κατηγορία του, το LG Q7+ έχει ενσωματωμένο το Hi-Fi Quad DAC για πλουσιότερο ήχο χωρίς παραμόρφωση όταν συνδυάζεται με ακουστικά υψηλής ποιότητας.

 

Το LG Q7 διαθέτει 2.5D Arch Glass σχεδιασμό με στρογγυλεμένες άκρες που κάνει τη συσκευή πιο άνετη και λειτουργική για χρήση με το ένα χέρι. Το μεταλλικό σώμα και το οπίσθιο μεταλλικό πλαίσιο του Q7 είναι σε θέση να αντέχουν κραδασμούς από τον χρήστη χάρη στο πρότυπο προστασίας IP68 για αντοχή στο νερό και στη σκόνη.

 

Επιπλέον, το LG Q7 έχει περάσει 14 διαφορετικές δοκιμές MIL-STD 810G που σχεδιάστηκαν για τον στρατό των Η.Π.Α. για την αξιολόγηση της απόδοσης αντικειμένων κάτω από σκληρές συνθήκες, ενώ χάρη στην τεχνολογία Qualcomms’ Fast Charge η μπαταρία του μπορεί να φορτιστεί στο 50% μέσα σε περίπου 30 λεπτά βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία του χρήστη.

 

Η προσθήκη του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Smart Rear Key έρχεται να συμπληρώσει την κορυφαία εμπειρία που προσφέρει το LG Q7. Ο οπίσθιος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από τον φακό της κάμερας, επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν εύκολα το τηλέφωνο, να λειτουργεί ως το κουμπί της κάμερας, να παίρνουν screenshots και να ελέγχουν την μπάρα των ειδοποιήσεων.

 

«Οι καταναλωτές που αναζητούν ένα ισορροπημένο smartphone με κορυφαία χαρακτηριστικά δύσκολα θα αντισταθούν στο LG Q7.» δήλωσε ο HA Jeung-uk, Senior Vice President & Business Unit Leader της LG Electronics Mobile Communications Company. «Με τα επιλεγμένα χαρακτηριστικά που μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκαν στο 2018 LG G7ThinQ το Q7 είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός χαρακτηριστικών, σχεδιασμού, απόδοσης και τιμής».

Το LG Q7 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις Q7, Q7+ και Q7α ανάλογα την χώρα και την αγορά. Οι τιμές και οι λεπτομέρειες αγοράς θα ανακοινώνονται τοπικά κατά την  κυκλοφορία του.

 

Βασικές Χαρακτηριστικά:*

  • Chipset: 5 GHz Octa-Core ή 1.8GHz Octa-Core
  • Οθόνη: 5.5 ίντσες 18:9 FHD+ FullVision Display (2160 x 1080 / 442ppi)
  • Μνήμη:

– Q7+: 4GB RAM / 64GB ROM / microSD (μέχρι 2TB)

– Q7: 3GB RAM / 32GB ROM / microSD (μέχρι 2TB)

– Q7α: 3GB RAM / 32GB ROM / microSD (μέχρι 2TB)

  • Κάμερα:

– Q7+: Οπίσθια 16MP με PDAF / Εμπρόσθια 8MP ή 5MP (Super Wide Angle 5MP only)

– Q7: Οπίσθια 13MP με PDAF / Εμπρόσθια 8MP ή 5MP (Super Wide Angle 5MP only)

– Q7α: Οπίσθια 13MP με PDAF / Εμπρόσθια 5MP (Super Wide Angle)

  • Μπαταρία: 3,000mAh
  • OS: Android 0 Oreo
  • Μέγεθος: 143.8 x 69.3 x 4mm
  • Βάρος: 145g
  • Δίκτυο: LTE / 3G / 2G
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Type-C 2.0
  • Χρώματα:

– Q7+: Aurora Black / Moroccan Blue / Lavender Violet

– Q7: Aurora Black / Moroccan Blue / Lavender Violet

– Q7α: Moroccan Blue

  • Άλλα: Αισθητήρα αποτυπωμάτων / QLens / Hi-Fi Quad DAC (Q7+) / DTS:X 3D Surround Sound / Πρότυπο IP68 αντοχής σε νερό και σκόνη / Google Assistant / Αναγνώριση προσώπου / Smart Rear Key / Fast Charging / MIL-STD 810G Compliant / Portrait Mode/ Flash Jump Cut / Music Flash / Timer Helper / FM Radio
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment