Το 8-Bit Hordes εισβάλει στο PS4 και στο Xbox One την πρώτη μέρα του Φλεβάρη του 2019

Το 8-Bit Hordes εισβάλει στο PS4 και στο Xbox One την πρώτη μέρα του Φλεβάρη του 2019

Το φοβερό και τρομερό RTS game 8-Bit Hordes θα κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα του Φλεβάρη του 2019. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και το Xbox One σε ψηφιακή μορφή, ενώ για το PlayStation 4 και σε εμπορική. Ο μεσαιωνικός, fantasy χαμός του 8-Bit Hordes προβάλλεται σε ένα επικό, νέοtrailer που αποκαλύφθηκε σήμερα.

Ο προκάτοχος του 8-Bit Hordes στην σειρά RTS 8-Bit, το 8-Bit Armies με τις σύγχρονες εχθροπραξίες, κυκλοφόρησε στις κονσόλες φέτος, στις 21 Σεπτεμβρίου. Η Limited Edition του 8-Bit Armies, με πολλά συλλεκτικά αντικείμενα, βρίσκεται επίσης καθοδόν και θα εμφανιστεί στις 14 Δεκεμβρίου 2018.

 

Ισχυρές φατρίες

Στο 8-Bit Hordes οι παίκτες ελέγχουν τεράστιους στρατούς μυθικών, μεσαιωνικών πλασμάτων, που ανήκουν σε μία από τις δύο διαθέσιμες φατρίες: τους Deathsworn και τους Lightbringers. Οι Deathsworn είναι σκοτεινοί τύποι, με φλογερούς δράκους, τρομακτικούς Κύκλωπες και δαιμόνια Wraiths. Αντίθετα οι Lightbringers πολεμούν με γενναίους μάγους, ανθεκτικούς Treants και πανίσχυρους Phoenixes.

 

Μαζική καταστροφή

Κάθε παιχνίδι της RTS σειράς 8-Bit είναι ένα πλήρες, αυτόνομο παιχνίδι με μοναδικό στο είδος του περιεχόμενο. Το κοινό στοιχείο και των τριών παιχνιδιών είναι το πολύχρωμο, τετραγωνισμένο voxel στυλ τους και το γεγονός ότι μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους σε μοναδικές online crosstitle multiplayer μονομαχίες και coop modes. Οι παίκτες που θα έχουν στην κατοχή τους το 8-Bit Hordes, για παράδειγμα, θα μπορούν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τους ιπτάμενους εγκεφάλους του 8-Bit Invaders ή με τους ανελέητους ελεύθερους σκοπευτές και τα πυρηνικά όπλα του 8-Bit Armies. Η εύκολη μέθοδος χειρισμούς της σειράς στις κονσόλες διευκολύνουν τους παίκτες κάθε επιπέδου να χτίσουν τεράστιες βάσεις, να καλέσουν κοντά τους και να διαχειριστούν κολοσσιαίους στρατούς και να τσακίσουν τα βασίλεια των εχθρών τους.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment