Το Arc of Alchemist στο PlayStation 4 τον Ιανουάριο

Το Arc of Alchemist στο PlayStation 4 τον Ιανουάριο

Η Reef Entertainment ανακοινώνει με χαρά ότι το Arc of Alchemist, το RPG που είναι συνυφασμένο με το περιβάλλον της ερήμου, θα εμφανιστεί στα καταστήματα στις 31 Ιανουαρίου 2020 για το PlayStation 4. Μαζί με την ανακοίνωση, η εταιρία δημοσίευσε το trailer του παιχνιδιού (που στην ουσία είναι το εισαγωγικό cinematic) και τρεις νέους χαρακτήρες που θα συμπεριληφθούν στο παιχνίδι.

 

 

Το παιχνίδι θα διατεθεί στην Ευρώπη τόσο σε εμπορική όσο και σε ψηφιακή μορφή και θα περιλαμβάνει ανανεωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 7 πιθανούς χαρακτήρες.

 

Το σενάριο

 

Ταξιδέψτε στην έρημο και αναζητήστε το κλειδί της διάσωσης της ανθρωπότητας – του Great Power.

 

Μια χρονιά, ο βασιλιάς ανακοίνωσε ότι θα στείλει μια πολυπληθή ερευνητική ομάδα στην Desert of Beginnings. Η Quinn Bravesford, η οποία επιλέχθηκε να ηγηθεί της αποστολής, οδηγεί τους στρατιώτες της σε μάχες ενάντια σε πολλά διαφορετικά έθνη για χάρη του βασιλείου της. Η Quinn κοιτάζει στο εσωτερικό μιας αρχαίας αλχημικής συσκευής, του Lunagear, που κρατά στα χέρια της. Σύμφωνα με τους θρύλους του παρελθόντος, μόλις το Lunagear οπλιστεί με τα τέσσερα Orbs, ξεκλειδώνει το Great Power που θα σώσει την ανθρωπότητα. Μόνο ένα Orb είναι τοποθετημένο στο Lunagear της Quinn. Η αναζήτηση των άλλων τριών θα είναι μυθική.

 

Με δεδομένη την απειλή των επικίνδυνων πλασμάτων και των Machine Dolls που περιπλανιούνται στην έρημο, ένα από τα αντίπαλα έθνη, το Principality of Neuhaven, στέλνει τον στρατό του προς αναζήτηση του Great Power. Τώρα, η Quinn και οι σύμμαχοι της πρέπει να πολεμήσουν το Principality of Neuhaven με την ελπίδα να βρει το Great Power και να σώσει την ανθρωπότητα. Η Quinn ατσαλώνεται, όμως ακόμα κι έτσι, δεν μπορεί παρά να αμφισβητεί την ύπαρξη του Great Power

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Ανανεωμένο κι έτοιμο για μάχη – Στην έκδοση της Δυτικής αγοράς, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν την Desert of Beginnings με ανανεωμένο UI και νέες εγκαταστάσεις στις βάσεις τους για καλύτερη βελτίωση των χαρακτήρων. Με το πιο πρόσφατο update, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 χαρακτήρες, καθένας από τους οποίους ειδικεύεται σε ξεχωριστά όπλα, επιθέσεις και δεξιότητες!
  • Τέσσερα Orbs που διαφεντεύουν τους πάντες – Με το Lunagear στο χέρι οι παίκτες θα μπορούν να συνδυάζουν τα δύο από τα τέσσερα στοιχειακά Orbs: το Fire, το Earth, το Water και το Wind. Θα χρησιμοποιούν το Lunagear για να συνδυάζουν τα στοιχεία και να μεταχειρίζονται το φυσικό και τεχνητό περιβάλλον για να ανοίγουν νέα μονοπάτια και να φτάσουν σε νέα ύψη, αλλά και για να προκαλούν ειδικά εφέ!
  • Χτίστε μια ισχυρή βάση και κατακτήστε τον κόσμο – Η βάση αποτελεί μια όαση χαλάρωσης και περισυλλογής για τους παίκτες, πριν την επόμενη μάχη. Καταστρώστε το επόμενο σχέδιο επίθεσης οργανώνοντας σχηματισμούς στρατευμάτων και τακτικών μάχης για κάθε χαρακτήρα. Αλλάξτε Orbs στο Lunagear για να βρείτε τον συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στην επόμενη περιπέτεια σας. Αλλάξτε χαρακτήρες, αναβαθμίστε τους και διαμορφώστε τον εξοπλισμό τους σύμφωνα με το δικό σας στυλ παιχνιδιού. Καθορίστε τις ενεργητικές και παθητικές δεξιότητες τους, ενισχύστε τα στατιστικά τους και χτίστε εγκαταστάσεις που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ομάδας σας!
  • Συγκεντρώστε αντικείμενα και ανταλλάξτε τα – Σχεδόν σε κάθε αμμόλοφο κρύβονται μυριάδες θησαυροί. Αναζητήστε αντικείμενα που μπορούν να σας εξοπλίσουν και να ενισχύσουν την ομάδα σας, ή ανταλλάξτε υλικά για να αλλάξετε την εμφάνιση των όπλων. Κάποια όπλα κατασκευάζονται μόνο με εξειδικευμένα υλικά, επομένως θα πρέπει να προσέχετε τι πουλάτε!
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment