Το CHUWI LapBook Windows 10 Laptop σε Flash Sale

Το CHUWI LapBook Windows 10 Laptop σε Flash Sale

Σίγουρα θα θυμάστε το σχετικό Review που είχα κάνει σε προϊόν της εταιρίας με το Chuwi Hi10 Pro. Πλέον η εταιρία προχώρησε και σε Laptop η όπως το ονομάζει LapBook και εμείς το βρήκαμε σε έκπτωση στο GearBest.

chuwi-2

Το Chuwi Lapbook λοιπόν διαθέτει 15.6 ιντσών FHD οθόνη με Intel Cherry Trail Z8300 τετραπύρηνο επεξεργαστή. Η μνήμη RAm του είναι στα 4GB και διαθέτει εσωτερική μνήμη στα 64GB. Έρχεται με Windows 10 και μπαταρία 10000 mAh.

ιδανικό για λύσεις on the go και σε τιμή σίγουρα προσιτή. Διαθέτει επίσης μια κάμερα 2 MP αλλά λόγω των windows η εταιρία μας λέει πως υποστηρίζει μέχρι 0.3MP. Προφανώς και δεν θα δώσουμε βαρύτητα στην κάμερα καθώς δεν είναι αυτή η χρήση του. Η εσωτερική του μνήμη να πούμε επίσης πως είναι επεκτάσιμη με TF Card μέχρι 128GB.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει μια οικονομική λύση για βασικές εργασίες τότε είναι αυτό που ψάχνατε και για λίγες ακόμη ημέρες μπορείτε να το βρείτε σε ειδική προσφορά

Αγορά εδώ

 

https://www.youtube.com/watch?v=szBWdjYQC3o

chuwi-3

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment