Το Dog Duty της SOEDESCO σε όλα τα συστήματα ψυχαγωγίας

Το Dog Duty της SOEDESCO σε όλα τα συστήματα ψυχαγωγίας

Το real-time παιχνίδι τακτικής Dog Duty θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, στο PlayStation 4, στο Xbox One και στην υπηρεσία Steam την άνοιξη του 2020. Ο φρενήρης τίτλος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο στάδιο του Early Access στην υπηρεσία Steam και αναπτύσσεται από την ανεξάρτητη εταιρία Zanardi & Lisa. Στην ανάπτυξη του εμπλέκεται και η SOEDESCO, εστιάζοντας περισσότερο στην έκδοση του παιχνιδιού για τα υπόλοιπα συστήματα ψυχαγωγίας. Το έντονης δράσης Dog Duty προσφέρει στους παίκτες επικές αψιμαχίες και μια γενναία δόση χιούμορ, καθώς εκείνοι προσπαθούν να εξοντώσουν τον κακόβουλο στρατό των χταποδιών.

Με το Dog Duty να βρίσκεται στα τελευταία στάδια ανάπτυξης, ο Leonardo Zimbres, ιδρυτής του στούντιο ανάπτυξης Zanardi & Lisa, ανυπομονεί να δει το παιχνίδι να κυκλοφορεί στο Nintendo Switch, στο PlayStation 4 και στο Xbox One: «Είναι σπουδαίο που συνεργαζόμαστε με τη SOEDESCO για την ανάπτυξη του Dog Duty και που τους βλέπουμε να μεταφέρουν το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες. Εμπιστεύομαι τις ικανότητες τους, διότι έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο ως τώρα. Η έκδοση για τις κονσόλες δείχνει και λειτουργεί σωστά. Ανυπομονώ για την κυκλοφορία της».

Στη διάρκεια της Early Access περιόδου του στην υπηρεσία Steam, το Dog Duty έχει ήδη πολλά μεγάλα updates στο ενεργητικό του. Με τα σχόλια της κοινότητας, η Zanardi & Lisa δούλεψαν σκληρά για να βελτιώσουν περισσότερο τον τίτλο. Πρόσθεσαν νέους χαρακτήρες και εχθρούς. Οι παίκτες μπορούν τώρα να δημιουργήσουν μια ομάδα 3 από 8 διαφορετικούς χαρακτήρες. Η Zanardi & Lisa έχει επίσης ανανεώσει ολοκληρωτικά το user interface, προσθέτοντας περισσότερους διάλογους και επεισόδια, τόσο με φιλικούς όσο και με εχθρικούς NPCs. Μέσω ενός ολοκαίνουριου συστήματος επικοινωνίας με ασύρματο, οι παίκτες μπορούν να μιλήσουν τόσο με κατεκτημένα όσο και με εχθρικά προπύργια. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να δέχονται περιπαικτικά μηνύματα από οχυρώματα που δεν έχουν κατακτήσει ακόμα. Η έκδοση για το Nintendo Switch, για το PlayStation 4 και το Xbox One θα κυκλοφορήσει με αυτές τις ανανεώσεις εφαρμοσμένες ολοκληρωτικά.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment