Το Langrisser I & II κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2020!

Το Langrisser I & II κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2020!

Η NIS America βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Langrisser I & II θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το Nintendo Switch και την υπηρεσία Steam στις 13 Μαρτίου! Όταν οι δυνάμεις του σκότους αποζητούν να εξαφανίσουν την ύπαρξη όπως τη γνωρίζουμε, οι Απόγονοι του Φωτός βγαίνουν στην επιφάνεια και εξαλείφουν το χάος με το θρυλικό ξίφος Langrisser! Ανανεωμένο για τα σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας, το Langrisser I & II δίνει νέο φως στη θρυλική SRPG σειρά.

 

Η ιστορία

Langrisser I: Οι δυνάμεις του σκότους κυριεύουν το βασίλειο της Baldea. Εσείς παίρνετε το ξίφος σας αναλαμβάνοντας τον ρόλο του πρίγκηπα Ledin και ανακαλύπτετε το κακό που κρύβεται στην καρδιά της αυτοκρατορίας των Dalsis.

Langrisser II: Οι δυνάμεις του σκότους απειλούν για μία ακόμα φορά το βασίλειο. Παγιδευμένος ανάμεσα σε αντιμαχόμενες φατρίες, ο ήρωας του παιχνιδιού, Elwin, πρέπει να επιζήσει του πολέμου και να καθορίσει το μονοπάτι που θα φέρει την ειρήνη.

Το Langrisser I & II προσφέρει και τις δύο ιστορίες που έχουν πλέον ανανεωθεί με υπέροχα γραφικά υψηλής πιστότητας, μουσική που ενορχηστρώθηκε ξανά και βελτιώσεις στο gameplay και στην εμπειρία του παίκτη.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Μια τέλεια κατασκευασμένη λεπίδα – Απολαύστε δύο κλασσικούς τίτλους με νέα γραφικά, μουσική και γλώσσες απόδοσης, ένα νέο χαρακτήρα με νέες επιλογές σεναρίου και τη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στο νέο και το κλασσικό artwork!
  • Θρυλικές λεγεώνες – Οι διευρυμένες επιλογές στα δύο παιχνίδια σας επιτρέπουν να ελέγξετε 33 χαρακτήρες και να τους παραμετροποιήσετε με 50 μοναδικές στο είδος τους κλάσεις.
  • Χαράξτε τη μοίρα σας – Το σημαντικότερο όπλο σας είναι η επιλογή. Οι αποφάσεις σας οδηγούν σε 22 διαφορετικά τέλη και 560 καταλήξεις χαρακτήρων και στους δύο τίτλους.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment