Το LG G Flex 2 αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση CES 2015

Το LG G Flex 2 αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση CES 2015

Τον Μάιο, είχαμε ακούσει ότι η LG σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα sequel του G Flex smartphone της πριν από το τέλος του 2014. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα συμβεί καθώς σε ένα μήνα αποχαιρετάμε το τρέχων έτος.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, η LG θα ανακοινώσει επίσημα τη δεύτερη γενιά G Flex – πιθανότατα να ονομάζεται G Flex 2 – στην έκθεση CES 2015 στις αρχές Ιανουαρίου. Ακριβώς όπως και το πρωτότυπο G Flex (που απεικονίζεται παραπάνω), το νέο μοντέλο θα έχει κυρτή και ευέλικτη, P-OLED οθόνη. Ωστόσο, λέγεται ότι η οθόνη του θα είναι μικρότερη από την τρέχουσα του G Flex, ενώ θα προσφέρει μια υψηλότερη ανάλυση σε pixel. Όπως ίσως γνωρίζετε, το G Flex προσφέρει μια οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 720 x 1280 pixels – δεν είναι βέβαια και η καλύτερη ανάλυση για μια τέτοια μεγάλη οθόνη.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή αυτή τη στιγμή, αλλά μπορούμε ίσως να υποθέσουμε ότι πρόκειται να τρέχει το Android 5.0 Lollipop της google.

Εσάς σας αρέσει το G Flex; Θα αγοράζατε τον καινούριο κυρτό G Flex 2;

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment