Το Metro Exodus είναι έτοιμο για παραγωγή και κυκλοφορεί μία εβδομάδα νωρίτερα

Το Metro Exodus είναι έτοιμο για παραγωγή και κυκλοφορεί μία εβδομάδα νωρίτερα

 Η Deep Silver και η 4A Games ανακοινώνουν με υπερηφάνεια ότι μετά από πέντε χρόνια ανάπτυξης το Metro Exodus είναι έτοιμο για παραγωγή και θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η εντυπωσιακή τρίτη έκδοση της αναγνωρισμένης από το κοινό και τους κριτικούς σειράς Metro θα εμφανιστεί στα καταστήματα στις 15 Φεβρουαρίου 2019 στο Xbox One, στο PlayStation 4 και στα PCs.

 

«Οι οπαδοί περίμεναν υπομονετικά το Metro Exodus από τότε που ανακοινώσαμε τον τίτλο στην E3 2017», είπε ο Klemens KundratitzCEO της Deep Silver. «Είχαμε καθυστερήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας για να σιγουρευτούμε πως η 4A Games θα είχε τον χρόνο να παραδώσει το αισιόδοξο όραμα της για το παιχνίδι, αλλά τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Metro Exodus βρίσκεται στο εργοστάσιο παραγωγής και θα μπορέσουμε να επισπεύσουμε την κυκλοφορία του για τις 15 Φεβρουαρίου 2019».

 

Για να γιορτάσει τα νέα, η Deep Silver παρουσίασε το εντυπωσιακό Title Sequence του Metro Exodus.

 

Η πανέμορφη εισαγωγή του παιχνιδιού, η οποία δημιουργήθηκε από το στούντιο Elastic με έδρα τη Σάντα Μόνικα, τους βραβευμένους δημιουργούν ορισμένων από τις πιο εμβληματικές εισαγωγές των τελευταίων ετών (Game of Thrones και Westworld), συνοδεύεται από τη μουσική του συνθέτη της σειράς MetroAlexey Omelchuk.

 

«Νοιώσαμε απόλυτα συνεπαρμένοι όταν επικοινώνησαν μαζί σας οι ομάδες της Deep Silver και της 4A Games για να δημιουργήσουμε την εισαγωγή», είπε ο Andy HallCreative Director της Elastic. «Είναι το είδος της παραγωγής που αγαπάμε. Μόλις γνωρίσαμε εις βάθος το παιχνίδι, ζήσαμε ουσιαστικά σε αυτό το παγωμένο και τρομακτικό τοπίο για πολλές, πολλές εβδομάδες… είμαστε ενθουσιασμένοι με το τελικό αποτέλεσμα».

 

 

Οι λάτρεις της σειράς Metro μπορούν να περιμένουν νέα gameplay trailers το 2019, ξεκινώντας με το Story Trailer.

 

Τι είναι το Metro Exodus

 

Βρισκόμαστε στο έτος 2036.

 

Ένα τέταρτο του αιώνα μετά την καταστροφή της Γης από πυρηνικό πόλεμο, λίγες χιλιάδες επιζώντες παλεύουν ακόμα για την επιβίωση κάτω από τα ερείπια της Μόσχας, στα τούνελ του Μετρό.

 

Έχουν παλέψει ενάντια στα δηλητηριασμένα στοιχεία της Φύσης, έχουν πολεμήσει μεταλλαγμένα τέρατα και υπερφυσικούς τρόμους και έχουν υποφέρει στις φλόγες του εμφύλιου πολέμου.

 

Όμως τώρα, στον ρόλο του Artyom, θα πρέπει να αποδράσετε από το Μετρό και να καθοδηγήσετε μια ομάδα Spartan Rangers σε ένα απίστευτο, διηπειρωτικό ταξίδι κατά μήκος της μετά-αποκαλυπτικής Ρωσίας, αναζητώντας μια νέα ζωή στην Ανατολή.

 

Το Metro Exodus είναι ένα επικό first person shooter από την 4A Games, το οποίο στηρίζεται στο σενάριο και ενσωματώνει τις θανάσιμες μάχες και την απόκρυψη με την εξερεύνηση και τον τρόμο της επιβίωσης σε έναν από τους πιο αληθοφανείς κόσμους που δημιουργήθηκαν ποτέ.

 

Εξερευνήστε το Ρωσικό τοπίο ταξιδεύοντας σε αχανή, δυναμικά επίπεδα και ακολουθήστε ένα αγωνιώδες σενάριο που διαρκεί μια ολόκληρη χρονιά, ξεκινώντας από την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, μέχρι τα βάθη του πυρηνικού χειμώνα.

 

Εμπνευσμένο από τα διηγήματα του Dmitry Glukhovsky, το Metro Exodus συνεχίζει την ιστορία του Artyom στη σπουδαιότερη περιπέτεια της σειράς Metro μέχρι σήμερα.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Ξεκινήστε ένα απίστευτο ταξίδι – επιβιβαστείτε στην Aurora, μια ειδικά διαμορφωμένη ατμομηχανή και ενώστε τις δυνάμεις σας με μια χούφτα επιζώντες αναζητώντας μια νέα ζωή στην Ανατολή
  • Ζήστε το φαινόμενο του Sandbox Survival – μια αγωνιώδης ιστορία συνδέει το κλασσικό gameplay της σειράς Metro με νέα, τεράστια, δυναμικά επίπεδα
  • Ένας πανέμορφος, εχθρικός κόσμος – ανακαλύψτε το τοπίο της μετά-αποκαλυπτικής Ρωσίας, το οποίο ζωντανεύει με τον εντυπωσιακό κύκλο της ημέρας με τη νύχτα και με τις δυναμικές καιρικές συνθήκες
  • Θανάσιμες μάχες και stealth στοιχεία – αναζητήστε εφόδια και κατασκευάστε αντικείμενα για να προσαρμόσετε το αυτοσχέδιο οπλοστάσιο σας, ώστε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους και μεταλλαγμένους σε συναρπαστικές μάχες τακτικής
  • Οι αποφάσεις σας καθορίζουν τη μοίρα των συντρόφων σας – δεν θα επιβιώσουν όλοι οι σύντροφοι σας στο ταξίδι. Οι αποφάσεις σας έχουν συνέπειες στην αγωνιώδη ιστορία που προσφέρει μεγάλη αντοχή στον χρόνο
  • Η απόλυτη ατμόσφαιρα και αληθοφάνεια – ένα κερί που τρεμοπαίζει στο σκοτάδι. Μια τραχιά ανάσα καθώς η μάσκα σας παγώνει. Το ουρλιαχτό ενός μεταλλαγμένου στον νυχτερινό αγέρα. Το Metro θα σας παρασύρει και θα σας τρομοκρατήσει όσο κανένα άλλο παιχνίδι
Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment