Το Netflix παρουσιάζει συνδρομή για mobile συσκευές με κόστος 2,60 ευρώ

Ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους Netflix

Το Netflix παρουσιάζει συνδρομή για mobile συσκευές με κόστος 2,60 ευρώ

Ένα νέο, φθηνότερο, πλάνο παρουσίασε το Netflix, το οποίο απευθύνεται σε χρήστες mobile συσκευών, στοχεύοντας όμως – τουλάχιστον για αρχή – στους κατοίκους μιας πολύ συγκκεριμένης χώρας, της Ινδίας.

Το κόστος του φτάνει τα περίπου τα 2,60 ευρώ τον μήνα και θα προσφέρει τη δυνατότητα προβολής σε ένα smartphone ή tablet, χωρίς διαφημίσεις και με πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας.

«Τα μέλη μας στην Ινδία παρακολουθούν περισσότερο από τα κινητά τους από τα μέλη μας οπουδήποτε αλλού στον κόσμο και αγαπούν να κατεβάζουν τις σειρές και τις ταινίες μας. Πιστεύουμε ότι αυτό το νέο πλάνο θα καταστήσει το Netflix ακόμα πιο προσβάσιμο και θα ταιριάξει καλύτερα στους ανθρώπους που θέλουν να παρακολουθήσουν από τα smartphones και τα tablet τους – τόσο στο δρόμο όσο και στο σπίτι» δήλωσε ο Ajay Arora, επικεφαλής Product Innovation.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, οι Ινδοί ξοδεύουν το 30% του χρόνου που βρίσκονται σε κινητές συσκευές – και περισσότερο από το 70% της κίνησης δεδομένων π[ου πραγματοποιούν – στην ψυχαγωγία.

epixeiro.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment