Το One Piece αποκτά live-action τηλεοπτικό σόου στο Hollywood

Το One Piece αποκτά live-action τηλεοπτικό σόου στο Hollywood

Ακόμα ένα δημοφιλές manga μπήκε στο στόχαστρο των live-action. Αυτή τη φορά το One Piece του Eiichiro Oda θα αποκτήσει ένα live-action τηλεοπτικό σόου στο Hollywood από τα Tomorrow Studios, μια συνεργασία μεταξύ του παραγωγού Marty Adelstein και των ITV Studios(Prison Break, Teen Wolf). Το νέο ανακοινώθηκε στην εκδήλωση της 20ης επετείου του One Piece.

Τα Tomorrow Studios ετοιμάζουν, επίσης, και μία live-action τηλεοπτική σειρά για το Cowboy Bebop, όπως είχε ανακοινωθεί πριν λίγο καιρό.

Ο Oda ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga στο περιοδικό Weekly Shonen Jump της Shueisha το 1997. Το One Piece έχει αποκτήσει παγκόσμιο ρεκόρ για “Τα περισσότερα αντίτυπα που δημοσιεύθηκαν για την ίδια σειρά κόμικς από έναν μόνο συγγραφέα” τον Ιούνιο του 2015. Το τηλεοπτικό anime ξεκίνησε το 1999 και μέχρι σήμερα, αρκετά special επεισόδια, 13 anime ταινίες, video games, novels κ.α. έχουν βασιστεί στην ιστορία του.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment