Το Redeemer: Enhanced Edition κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου

Το Redeemer: Enhanced Edition κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου

 Η Buka Entertainment και η Ravenscourt ανακοίνωσαν τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του topdown actionbrawler παιχνιδιού RedeemerEnhanced Edition. Το παιχνίδι θα εμφανιστεί στην αγορά στις 12 Ιουλίου για το PlayStation 4, το Xbox One, το Nintendo Switch και τα PCs, τόσο σε εμπορική συσκευασία όσο και σε ψηφιακή μορφή.

 

Τι είναι το Redeemer: Enhanced Edition

 Το RedeemerEnhanced Edition είναι μια έντονη, σύγχρονη προσπάθεια στον χώρο των brawler games, όπου θα γρονθοκοπήσετε, θα πετσοκόψετε και θα ανατινάξετε τους εχθρούς σας χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, σφυριά, όπλα, ακόμα και το περιβάλλον.

 Αναλαμβάνετε τον ρόλο του Vasily, ενός άρτια εκπαιδευμένου πράκτορα που εργάζεται στον μεγαλύτερο κατασκευαστή cybernetic όπλων στον κόσμο. Ο Vasily ξεφεύγει την τελευταία στιγμή σε ένα απομονωμένο μοναστήρι όταν η εταιρία στρέφεται εναντίον του, ζητώντας να τον μετατρέψει σε έναν από τους cybernetic στρατιώτες της.

 Για 20 χρόνια προσπαθεί να βρει ησυχία και αρμονία ανάμεσα στους μοναχούς, μέχρι που η εταιρία εντοπίζει τα ίχνη του και αρχίζει να πλησιάζει στο σημείο όπου βρίσκεται ο Vasily. Με αυτό, του προσφέρει μια τελευταία ευκαιρία για εξιλέωση.

 Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Έντονη topdown δράση – Εξοντώστε τους εχθρούς χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία όπλων, στα οποία περιλαμβάνονται στρατιωτικά μαχαίρια, ρόπαλα, τσεκούρια, σφυριά και άλλα.
  • Πρωτότυπο σύστημα εξόντωσης – Χρησιμοποιήστε τρία διαφορετικά είδη εξόντωσης για να σκοτώσετε χωρίς έλεος τους εχθρούς: κινηθείτε αθόρυβα για να τους πιάσετε στον ύπνο, χρησιμοποιήστε το περιβάλλον ή εκμεταλλευτείτε την στρατιωτική σας εκπαίδευση για να τους δείρετε
  • Σύστημα αφόπλισης ή διαμελισμού – Χρησιμοποιήστε μια ειδική κίνηση για να αφοπλίσετε τους εχθρούς ή για να διαμελίσετε συγκεκριμένους αντιπάλους κατά βούληση, ώστε να χρησιμοποιήσετε τα μέλη τους ως όπλα
  • Σύστημα απόκρουσης – Προστατευτείτε από τις επιθέσεις των αντιπάλων αποκρούοντας τις επιθέσεις τους την κατάλληλη στιγμή. Μάθετε τις κινήσεις και τον τρόπο επίθεσης των διάφορων τύπων εχθρού για να τελειοποιήσετε τις αποκρούσεις σας.
  • Single player που στηρίζεται στο σενάριο – Ανακαλύψτε το στοιχειωμένο παρελθόν του Vasily και ζήστε ένα αφηγηματικό ταξίδι προδοσίας και εξιλέωσης.
  • Coop mode – Παίξτε με τους φίλους σας στο coop mode σε μία κονσόλα: η φιλία σφυρηλατείται στη μάχη.
  • Βελτίωση του χαρακτήρα – Η βελτίωση του χαρακτήρα στο παιχνίδι βασίζεται στην εξάσκηση: η ικανότητα του Vasily σε συγκεκριμένες επιθέσεις βελτιώνεται όσο τις χρησιμοποιεί.
  • Σύστημα perks – Έχετε 50 perks για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα του Vasily. Διευρύνετε τις ικανότητες του ύστερα από κάθε νίκη. Χρησιμοποιήστε νέα, απίθανα perks – ηλεκτρικές γροθιές, κλωτσιές δράκου, εκρηκτικό πλάσμα, φλεγόμενες σφαίρες κτλ.
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment