Το This is the Police 2 κυκλοφορεί τον Αύγουστο (video)

Το This is the Police 2 κυκλοφορεί τον Αύγουστο (video)

 Ανάψτε τους φάρους των περιπολικών! Η THQ Nordic και η Weappy Studio βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι το This is the Police 2 θα κυκλοφορήσει σε σχεδόν ένα μήνα από τώρα, στις 2 Αυγούστου 2018, για τα PCs, τα Mac και τα συστήματα Linux. Το This is the Police 2 θα κυκλοφορήσει επίσης στο PlayStation 4, στο Nintendo Switch και στην οικογένεια συστημάτων Xbox One αργότερα, αυτό το φθινόπωρο.

 

 

Τι είναι το This is the Police 2

Όπως και το πρώτο παιχνίδι, το This is the Police 2 είναι μια μείξη των adventure και των management games κι αυτή τη φορά διαθέτει πρόσθετους μηχανισμούς που θα ενισχύσουν τόσο το στρατηγικό όσο και το τακτικό κομμάτι του τίτλου. Δεν θα είναι αρκετή πλέον η απλά διαχείριση του εξοπλισμού των αστυνομικών σας και η χρήση των ατομικών τους ταλέντων. Κάθε πρόκληση απαιτεί την άμεση συμμετοχή του παίκτη στις μάχες τακτικής και το αποτέλεσμα θα εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα παίρνετε. Τώρα οι υφιστάμενοι σας δεν είναι απλώς μια πρώτη ύλη – είναι ζωντανοί άνθρωποι με τις δικές τους δυνάμεις, αδυναμίες, φόβους και προκαταλήψεις και θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για να μπορέσετε να επιβιώσετε.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment