Το Wreckfest υποψήφιο στα D.I.C.E. Awards 2019

Το Wreckfest υποψήφιο στα D.I.C.E. Awards 2019

Το καταστροφικό racing game «Wreckfest», που ανέπτυξε η Φινλανδική εταιρία ανάπτυξης Bugbear Entertainment, θα είναι ένα από τα υποψήφια για βράβευση στην κατηγορία Racing Game of the Year των D.I.C.E. Awards 2019. Τα ετήσια D.I.C.EAwards είναι τα σημαντικότερα της βιομηχανίας των video games, αντίστοιχα των Oscars για τη βιομηχανία του κινηματογράφου.

 

Το Φινλανδικό παιχνίδι αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα racing games του 2018 κι αυτό επιδεικνύει περίτρανα την πρωτοπορία και τις δεξιότητες που κυριαρχούν αυτήν την εποχή στη Φινλανδική βιομηχανία των video games. Το κατόρθωμα του μικρού Φινλανδικού στούντιο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κάποιος ότι μόνο τρία παιχνίδια συνολικά κατάφεραν να μπουν στην τελική λίστα των υποψηφίων. Τα D.I.C.EAwards διοργανώνονται σε ετήσια βάση κατ’ αντιστοιχία με το συνέδριο D.I.C.ESummit στις 13 Φεβρουαρίου. Τα τρόπαια απονέμουν βετεράνοι της βιομηχανίας και άλλοι καταξιωμένοι developers και αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες τάσεις της βιομηχανίας.

 

«Η υποψηφιότητα για βράβευση είναι ήδη μια τεράστια τιμή για εμάς και δείχνει πως ακόμα και μια μικρή ομάδα μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα αν έχει ικανότητες και κίνητρο. Η υποψηφιότητα είναι επίσης μια απόδειξη της ζωντάνιας της Φινλανδικής κοινότητας των developers αλλά και της παρουσίας των αφοσιωμένων οπαδών που μας πίστεψαν όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Janne AlanenpaaCEO της Bugbear.

 

Ακόμα και πριν την υποψηφιότητα στα D.I.C.EAwards, το Wreckfest αναγνωρίστηκε διεθνώς. Σε μια ψηφοφορία που διοργανώθηκε από το GameStar, σημαντικό Γερμανικό μέσο ενημέρωσης για το gaming, στις αρχές Φεβρουαρίου, το Wreckfest κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Best Racing and Sports Games που κυκλοφόρησαν το 2018.

 

Το Wreckfest κυκλοφόρησε στα PCs το καλοκαίρι του 2018, με τις εκδόσεις για το PlayStation 4 και το Xbox One να έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία φέτος. Στο άμεσο μέλλον, η Bugbear σχεδιάζει να επεκτείνει το στούντιο και να δημιουργήσει νέα racing games που θα αγγίξουν την επιτυχία του Wreckfest. «Ο στόχος μας είναι να μεταμορφώσουμε τηνBugbear σε σημαντικό δημιουργό racing παιχνιδιών και για να κατακτήσουμε αυτόν τον στόχο αναζητούμε ταλαντούχους developers που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας», διευκρίνισε ο Janne Alanenpaa.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment