Τρία Smart Watch κάτω των 30€

Τρία Smart Watch κάτω των 30€

Καιρό έχω να ανεβάσω προσφορές από τους αγαπημένους μας Κινέζους και είπα σήμερα να ψαχτώ για ιδέες δώρων σε smart watch κάτω των 30€.  Εκεί έξω θα βρείτε χιλιάδες οικονομικές επιλογές σε έξυπνα ρολόγια. Εγώ παρακάτω σας προτείνω τρία που διάλεξα με βάση την εμφάνιση. Σε αυτά τα χρήματα πάνω κάτω οι λειτουργίες που θα πάρετε είναι ίδιες.

QS100 Smart Bracelet

Trendy με πολλές επιλογές στο χρώμα και τιμή περίπου στα 25€ (τώρα που τρέχει σε προσφορά) είναι μια καλή επιλογή και μάλιστα αδιάβροχο IP67. Διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες που ο καθένας μας ψάχνει όπως μέτρηση χτύπων καρδιάς, sleep monitor, έξυπνες ειδοποιήσεις σε κλήσεις και μηνύματα αλλά και GPS να κάνεις tracking την διαδρομή σου στο τρέξιμο. Ο σχεδιασμός του προσωπικά πιστεύω πως είναι ιδανικός για sport καθώς είναι διακριτικό και μικρό σε μέγεθος πράγμα που σημαίνει πως δεν θα εμποδίζει σε ορισμένες ασκήσεις.

Βρείτε το εδώ: https://fas.st/vXRPxl

SKMEI 1438

Η συγκεκριμένη μάρκα μου ήταν άγνωστη μέχρι σήμερα αλλά φτιάχνει έξυπνα ρολογάκια με λίγο πιο bulk design όπως και τα 2 που θα δούμε σήμερα. Το συγκεκριμένο μοντέλο μας λέει πως μετράει και την πίεση πέρα των παλμών αλλά και το οξυγόνο στο αίμα. Κρατάω τις επιφυλάξεις μου και δεν θα βασιζόμουν ποτέ σε ένα smart watch για ιατρικά θέματα. Υποστηρίζει και Ελληνικά όπως είδαμε στα specs και γενικά θα το έλεγες ένα κάπως “στρατιωτικό” ρολόι.

Βρείτε το εδώ: https://fas.st/TS7BR

SKMEI 1462

Μικρές οι διαφορές με το προηγούμενο αλλά επέλεξα το συγκεκριμένο για το όμορφο λουράκι που έχει. Επίσης αδιάβροχο για ιδρώτα βροχή, πιτσιλιές κλπ είναι  ένα καθαρά αντρικό smartwatch με πιο αυστηρά χρώματα οθόνης και ένα υπέροχο μαύρο χρώμα. Μια λεπτομέρεια που ισχύει και στα δύο προηγούμενα είναι η λειτουργία απομακρυσμένης κάμερας με το smartphone σου. Μπορείς δηλαδή να τποθετήσεις το κινητό σου κάπου και πατώντας από το smart watch να βγει η φωτογραφία.

Βρείτε το εδώ: https://fas.st/NBgDD

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment