Τώρα θα γνωρίζεις αν το μήνυμα σου στο Skype διαβάστηκε από τον παραλήπτη

Τώρα θα γνωρίζεις αν το μήνυμα σου στο Skype διαβάστηκε από τον παραλήπτη

Το Skype θα προσθέσει μια νέα λειτουργία στην υπηρεσία του. Η λειτουργία δεν είναι άλλη από…
το “Διαβασμένο μήνυμα”, κάτι το οποίο έχουν οι περισσότερες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ουσιαστικά, θα εμφανίζεται ένα μικρό σημείωμα κάτω από κάθε μήνυμα, το οποίο θα εμφανίζει μια μικρή φωτογραφία του χρήστη όταν διαβάζει τα μηνύματα του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Microsoft:

“Τα διαβασμένα μηνύματα σας επιτρέπουν να δείτε ποιος διάβασε τα μηνύματα σας. Όταν κάποιος διαβάζει το μήνυμά σας, το avatar του θα εμφανίζεται κάτω από τη συνομιλία σας επιτρέποντας σας να δείτε μέχρι ποιο μήνυμα έφτασε. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε ιδιωτικές συνομιλίες και σε group chat με 20 ή λιγότερους χρήστες.”

Πάντως, σε περίπτωση που το νέο χαρακτηριστικό σας φαίνεται εκνευριστικό επειδή θα πρέπει πλέον να απαντάτε σε μηνύματα κατευθείαν, υπάρχουν και τα καλά νέα. Θα μπορέσετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να δουν οι παραλήπτες εάν διαβάσατε το μήνυμά τους ή όχι. Ταυτόχρονα, όμως, δεν θα μπορείτε και εσείς να δείτε εάν το μήνυμα σας διαβάστηκε από τον παραλήπτη.

Η νέα λειτουργία εντούτοις είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς θα μπορείτε να επιβεβαιώσετε πως κάποιο σημαντικό μήνυμα σας παραδόθηκε και διαβάστηκε. Η λειτουργία θα γίνει άμεσα διαθέσιμη σε συσκευές iOS, Android, Windows, Linux, και Mac.
Πηγή

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment