Πάνω από 13 εκατομμύρια νέα iPhones πούλησε η Apple μέσα στο Σαββατοκύριακο

Πάνω από 13 εκατομμύρια νέα iPhones πούλησε η Apple μέσα στο Σαββατοκύριακο

Έσπασε το περσινό ρεκόρ της όταν είχε πουλήσει 10 εκατομμύρια κομμάτια
Είναι μία συνηθισμένη εικόνα τα τελευταία χρόνια άνθρωποι σε διάφορες χώρες του κόσμου να σχηματίζουν τεράστιες ουρές για να αγοράσουν ένα νέο κινητό τηλέφωνο της Apple.
Το iPhone 6S και το iPhone 6S Plus ξεπέρασαν, όμως, κάθε προηγούμενο, καθώς μόνο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο πωλήθηκαν 13 εκατομμύρια κομμάτια.
Κάτι που συνιστά και νέο ρεκόρ για την Apple, που ένα χρόνο πριν είχε πουλήσει 10 εκατομμύρια iPhone 6 και iPhone 6plus, όπως επισημαίνει το Business Insider.
«Οι πωλήσεις του iPhone 6S και του iPhone 6S Plus είναι πραγματικά ένα φαινόμενο και το πρώτο Σαββατοκύριακο ήταν οι περισσότερες που έχουν γίνει στην ιστορία» ανέφερε ο CEO της Apple Tim Cook.

«Στον κόσμο αρέσουν οι εφαρμογές 3D Touch και Live Photos και στις 9 Οκτωβρίου θα φέρουμε τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus σε περισσότερους καταναλωτές σε 40 επιπλέον χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ιταλίας, του Μεξικού, της Ρωσίας, της Ισπανίας και της Ταϊβάν».

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment