1500 λεπτά ομιλίας και 1500MB δωρεάν από τη Wind

1500 λεπτά ομιλίας και 1500MB δωρεάν από τη Wind

Η Wind προσφέρει από σήμερα έως τις 7 Ιουλίου δωρεάν επικοινωνία και πλοήγηση στο ίντερνετ, ώστε να διευκολυνθούν οι ανάγκες επικοινωνίας στην Ελλάδα.
Δωρεάν επικοινωνία προς όλους τους συνδρομητές της προσφέρει από σήμερα και ως τις 7 Ιουλίου η WIND, ώστε να διευκολύνει τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους αυτήν την περίοδο.

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου Wind, ιδιώτες και επαγγελματίες , καθώς και συνδρομητές ΚαρτοΣύνδεσης και Καρτοκινητής Wind & Q και περιλαμβάνει:

– 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους
– 1500 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet

Η προσφορά ενεργοποιείται με δωρεάν γραπτό μήνυμα και ισχύει επίσης για όσους συνδρομητές Wind έχουν συνδυαστικά προγράμματα κινητής & σταθερής. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Αναλυτικές πληροφορίες για την ενεργοποίηση της προσφοράς είναι διαθέσιμες στo wind.gr, καθώς και στο 1260 (από κινητό WIND).

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment