Το Sunset Overdrive κυκλοφορεί για PC! (video)

Το Sunset Overdrive κυκλοφορεί για PC! (video)

 Μετά την λαμπερή έκπληξη της ανακοίνωσης του Sunset Overdrive στη διάρκεια του FanFest στην πόλη του Μεξικού, ο τίτλος είναι πλέον διαθέσιμος για τα PCs στην υπηρεσία Steam. Τώρα όμως, μπορούμε επιτέλους να μοιραστούμε την είδηση πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε εμπορική έκδοση!

 

Η THQ Nordic έπρεπε να περιμένει υπομονετικά για την αποκάλυψη του παιχνιδιού, ώστε να ανακοινώσει και την εμπορική έκδοση του Sunset Overdrive.

Τι είναι το Sunset Overdrive

 

Μην χάσετε το παιχνίδι που το IGN βράβευσε ως το καλύτερο Xbox One Game το 2014, το παιχνίδι που το Polygon βαθμολόγησε με 9 στα 10, το παιχνίδι που κατόρθωσε να πάρει βαθμολογία 81 στο Metacritic.com.

 

Στο Sunset Overdrive, βρισκόμαστε στο έτος 2027 και η Sunset City βρίσκεται υπό πολιορκία. Ένα μολυσμένο ενεργειακό ποτό έχει μεταμορφώσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε τοξικούς μεταλλαγμένους. Για πολλούς είναι το τέλος του κόσμου, αλλά για εσάς είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Το αφεντικό σας; Νεκρός. Η βαρετή δουλειά σας; Τέλος. Μεταμορφώστε τον ελεύθερο προς εξερεύνηση κόσμο σε ένα πάρκο διασκέδασης ισορροπώντας σε σωλήνες, εκτελώντας άλματα και περπατώντας πάνω σε τοίχους κατά μήκος της πόλης, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ένα συντριπτικό, ασυνήθιστο οπλοστάσιο. Με την υπέρμετρη ευελιξία του, τα μοναδικά στο είδους τους όπλα και τις ειδικές δεξιότητες που προσαρμόζονται στο στυλ σας, το Sunset Overdrive γράφει από την αρχή τους κανόνες των παραδοσιακών shooters και προσφέρει μια εκρηκτική, προκλητική, γεμάτη στυλ και μοναδική στο είδος της περιπέτεια στο PC.

 

Αποδεχτείτε το χάος της Sunset City στο πολύχρωμομετάαποκαλυπτικό single-player campaign και στα δύο bonus expansions, το Mystery of Mooil Rig και το Dawn of the Rise of the Fallen Machines. Εξοντώστε τρελούς μεταλλαγμένους, αυτοκαταστροφικά ρομπότ και εγκληματίες στα ταξίδια σας με τη βοήθεια του Weapons Pack, το οποίο περιλαμβάνεται στην έκδοση.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment