Το Destroy All Humans επιστρέφει ένδοξα σε PS4 και Xbox One και κάνει πρεμιέρα στο PC

Το Destroy All Humans επιστρέφει ένδοξα σε PS4 και Xbox One και κάνει πρεμιέρα στο PC

 «Η πρώτη απώλεια του πολέμου είναι πάντοτε η αλήθεια». Ή η Μπέσι, η αγελάδα. Το ξέρατε, έτσι; Είναι αληθινοί, είναι κακόβουλοι και ήρθαν για να καταλάβουν τον πλανήτη μας. Όχι, όχι οι αγελάδες, οι εξωγήινοι. Ναι, σωστά, η εισβολή στη Γη έχει ξεκινήσει ήδη, οι εξωγήινοι βρίσκονται ανάμεσα μας! Εντάξει, ένας εξωγήινος για να ακριβολογούμε: ο Crypto 137, Πολεμιστής της Αυτοκρατορίας των Furon, έφτασε για να σώσει τους ανθρώπους… εμ… εξάγοντας DNA από τον εγκέφαλο τους. Από τον δικό σας για παράδειγμα. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να υποτάξει κατώτερες μορφές ζωής χωρίς την εκτεταμένη χρήση του ZapOMatic, της Ακτίνας Εξαύλωσης, αλλά και του πασίγνωστου Όπλου Πρωκτικής Εξέτασης. Κι αν αυτά δεν φανούν αρκετά, ο Crypto μπορεί να ισοπεδώσει ότι βλέπει με τον βαρύ οπλισμό του διαστημοπλοίου του.

 

Το Destroy All Humans! βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PCs, το PlayStation 4 και το Xbox One. Είναι ένα ολοκληρωμένο remake του cult τίτλου του 2005, το οποίο χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 για να προσφέρει στους νέους παίκτες και στους παλιούς λάτρεις του τίτλου την πιο όμορφη οπτικά εισβολή στη Γη.

 

Τι κρατάμε όπως ήταν κι όπως πρέπει να είναι; Την μοναδική στο είδος της ιστορία εισβολής εξωγήινων στο πνεύμα της δεκαετίας του ’50 και τους θρυλικούς διάλογους που βρίθουν από περίεργο χιούμορ.

 

Τι ανανεώνουμε προσεκτικά; Ο Crypto είναι πιο ευέλικτος από ποτέ, οι δεξιότητες του στις εναέριες μάχες έχουν βελτιωθεί, οι ψυχικές ικανότητες του μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν εναρμονισμένες θρυλικά με τα όπλα του. Και η νέα Psychokinesis… έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα συνέβαινε αν ένας Jedi αποκτούσε παιδί με το Goat Simulator; Είστε ευπρόσδεκτοι να το κάνετε εικόνα στο μυαλό σας.

 

Το Destroy All Humans! αναπτύσσεται από τη Black Forest Games στη Γερμανία και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020, για να γιορτάσει την 15η επέτειο της σειράς Destroy All Humans

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment